Bravo Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Niakoi dali znae kak moje ot instal CD na go napravia na .bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Nemoze li da e ISO? Ako moze, za celta mozesh da polzvash WinISO, ima ia tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Програмата, която ти трябва е UltraISO. Аз съм с v7.21 и работи идеално. WinISO има някои бъгове, които ме отдръпнаха от нея. На уареза има някаква по-стара версия, по-добре дръпни от data.bg, а иначе след малко ще кача моята версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Magic ISO Maker sy6to stava a nqkoi moje li da pomogne ot bin na ftl kak da stane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Mersi svar6e mi mnogo dobra rabota programkata to ot ISO moje i na .bin da stane O6te vednaj MERSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Blindwrite pravi bin + cue Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Az si bachkam s neroto Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Niakoi dali znae kak moje ot instal CD na go napravia na .bin <{POST_SNAPBACK}> ако искаш точно .bin бих препоръчал CloneCd да ползваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Баш CloneCD май не прави .bin, aма това да не ви прави впечатление. можеш да ползваш и Alcohol 120% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 zashto polzvate izobshto bin kato iso-to e po-udobno i s po-dobra kompresia...q svetnete ako bin-a e s neshto po-dobur 4e na men ne mi e izvestno da ima takova neshto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 zashto polzvate izobshto bin kato iso-to e po-udobno i s po-dobra kompresia...q svetnete ako bin-a e s neshto po-dobur 4e na men ne mi e izvestno da ima takova neshto... <{POST_SNAPBACK}> Малко е неточно да говорим за компресия, защото и двете са некомпресирани формати. bin/cue просто е 'по-пълен' формат , т.е. прочита се в raw вид пълния CD сектор от данните както са 1:1. Оттам нататък всеки си прави изводите с какво е по-добър и по-лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Малко е неточно да говорим за компресия, защото и двете са некомпресирани формати. bin/cue просто е 'по-пълен' формат , т.е. прочита се в raw вид пълния CD сектор от данните както са 1:1. Оттам нататък всеки си прави изводите с какво е по-добър и по-лош. <{POST_SNAPBACK}> Мда, прав си. Сравнете .bin и .iso image на оригинален War3 диск (давам този пример от опит). Iso-то няма да подкара играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=3153 Тука си има цяла тема за .bin, .cue, .iso,как се правят,какви проблеми възникват и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.