Jump to content
BulForum.com

AquaMark3

Recommended Posts

Нищо не става с мойто ПЦ ... много лагва и се отказах.

Хммм..."лагва"...сигурно щот' не си пускал още 3DMark05 да видиш "що е лагване" :D .

Ботев, къде са тези точки бе....при мен ги отчита в FPS и триъгълници в секунда :confused

Хммм..."лагва"...сигурно щот' не си пускал още 3DMark05 да видиш "що е лагване" :D .

Ботев, къде са тези точки бе....при мен ги отчита в FPS и триъгълници в секунда :confused

toq mark 05 nqq mi trygne da duron-a s g-force 256 da ti kaja :) makar che riva tuner-a mi q pishe kato 128 bitova :P

Точките ги пише накрая на теста. То всъщност мисля, че ако си изкарал 30 fps имаш 30 000 точки, ако изкараш 15 fps - 15 000

Абе не ще да е точно това.....На мен(на 1024Х768, без АА) ми изкарва 107.26 fps и то без особено голям клок....това ще рече ли че имам 107 260 точки :confused ;)

Ей го и скрийшота.

Абе не ще да е точно това.....На мен(на 1024Х768, без АА) ми изкарва 107.26 fps и то без особено голям клок....това ще рече ли че имам 107 260 точки :confused  ;)

Ей го и скрийшота.

Не нещо друго си тествал. Натискаш най-горния тест и накрая ти изкарва общи точки, точки на процесора и фпс

Не нещо друго си тествал. Натискаш най-горния тест и накрая ти изкарва общи точки, точки на процесора и фпс

Да, прав си....даже и съвсем други тестове ми пусна. Предния път просто си го бях нагласил на "custom". А сега на най-горния (default) ми изкара и друг екран....с точки: 46,056

Едит: Системата я бях писал в темата за 3DMark05, ама ще я постна и тука:

MB ASUS P4P800 / CPU P4 2.6@3.3 Ghz (HT) / HDD 2 X 160 Gb Seagate S-ATA / Video ATI 9800 Pro / RAM 2 X 512 Gb DDR400 / ...останалото май няма много значение. :)

Tova za koia programa se otnasia?

Za AquaMark3 ili za 3D mark 05 ?

Mai mai govorish za 3D mark-a

Говоря за 3D Mark 05 ама не съм ного сигурен , че и 300 ще искараш че тая карта много салба!

П.С Аз чак сега се сетих то 3D Mark 05 няма да ти тръгне сигурно , че той иска слонски изисквания

Хммм :)

Ми тогава въобще няма да го свалям.

После като пусна Aqua-та ще вида.

Иначе PCто ми е : 2.8 Celeron , 640 DDR /266MHz , Ati Radeon 9200SE 64mb. , AsRock 

P4i45E MBoard.

Целероните ваобще не стават за игри иначе като цяло не ти е лоша конфигурацията

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...