Yori Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Много често съм се питал този въпрос като съм ви чел бисерите. Понякога имам горчивото усещане, че на всички съм ви батко. Та да видим сега, черно на бяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Много често съм се питал този въпрос като съм ви чел бисерите. Понякога имам горчивото усещане, че на всички съм ви батко.Та да видим сега, черно на бяло. <{POST_SNAPBACK}> Като гледам и твоя вот наистина си ми батко - на 15 съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Имаше такава тема,имаше и такава анкета. Защо не ползвате режим "Търсене",бе хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 аз съм под 13 ама Yori, напиши си в инфото кога си роден батка... а и всички останали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yori Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Имаше такава тема,имаше и такава анкета.Защо не ползвате режим "Търсене",бе хора... <{POST_SNAPBACK}> След като е така, извинявам се и призовавам модераторите ако сметнат за необходимо да изтрият темата. Няма да се сърдя Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 tctct to tuka samo darti we dea nqma mladi jreb4eta po na 18-19 godini ... bazikam se ne se varzvaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 За жребчета съм сигорен че има ма са малко над 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 По-лесно е вместо да пускаш такива ъпсуртни теми да си напишеш в инфото на колко си.Има специална графа за рожд.ден.И като ти дойде рожд.ден някой юнак като тебе ще пусне специална тема,за да ти го честити,въпреки че имаш 50 поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yori Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 По-лесно е вместо да пускаш такива ъпсуртни теми да си напишеш в инфото на колко си.Има специална графа за рожд.ден.И като ти дойде рожд.ден някой юнак като тебе ще пусне специална тема,за да ти го честити,въпреки че имаш 50 поста. <{POST_SNAPBACK}> А най-лесно е като не ви интересува някоя тема, да не я отваряте, нали. Или смяташ, че тук е разрешено да се пуска само това, което ТЕБ те интересува. Това май ни е национален синдром. Ако помислиш, ще се сетиш, че като си напиша в инфото на колко години съм, това няма да ни даде процентна "разбивка" за средната възраст на участниците във форума. И както казах, ако модераторите сметнат - да трият. Дотогава единствено важно е че има хора, които гласуват в анкетата, значи им е интересна. И ако още някой реши да ми мрънка - да ми пише на лични бележки, другите не са длъжни да ни "слушат". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Не дублирайте теми!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.