d_micev Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 veche sa izleznali na angliiski, niama li niakoi dobar samarianin da se hvane da gi prevede i na balgarski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Мне, в тоя форум само лоши самаряни има. Пробвай някъде другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 veche sa izleznali na angliiski, niama li niakoi dobar samarianin da se hvane da gi prevede i na balgarski? Kade gi ima na angliiski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted May 23, 2003 Author Share Posted May 23, 2003 dvd.box.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Sporet men nqma smisal da se pravi prevod za filma.Po dobre e da se iz4aka da izlezne s hubavo kachesto i togava da se napravi prevod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Prav si Mummy az sam steb 150%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 veche sa izleznali na angliiski, niama li niakoi dobar samarianin da se hvane da gi prevede i na balgarski? Dano da ima nqkoi koito da gi prevede shtot filma e super ka4estvo ne e xubavo ama stava za gledane,ako ima koi da gi prevede sha e super!!!I da vi kaja kato svalqte sub.ot dvd.box.sk purvo skaniraite s antivirusnite programi,izpitul sum g na moi grub i zatva vi preduprejdavam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 To imashe nqkva programa deto prevejda textove ama bukvalno i trqbva da se podreti po smisal ama zabravih kak se kazvashe Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 To imashe nqkva programa deto prevejda textove ama bukvalno i trqbva da se podreti po smisal ama zabravih kak se kazvashe Ami as imam edna biva q stava kazva se Bultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Taq programa deto as q imam i gotina ima q sushtata v wareza Bultra 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 parvo misulta da se iz4aka parvo da izlezne na dvd i togava da se prevejda...mi smeshno, qvno ne znaete, 4e frames se smenqt za ima nqma 2 min...a ne da 4akash 3 dena sled dvd-to nqkoi da sedne da go prevede... vtoro bultra sux...po-dobre da go gledam s frenski ili angliiski subtitri, shte razbera dosta poe4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Taq programa deto as q imam i gotina ima q sushtata v wareza Bultra 2.0 Аре стига глупости бе ... с Bultra ша ми превеждате субтитри. И хитмен разбери вече,че в текстов файл вирус не вирее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Taq programa deto as q imam i gotina ima q sushtata v wareza Bultra 2.0 Аре стига глупости бе ... с Bultra ша ми превеждате субтитри. И хитмен разбери вече,че в текстов файл вирус не вирее. As kut ti kazvam 4e imashe virus ne sum pql!!!Neznam kak e stanalo ama antivirusnata programa mi go pokaza,NE MI SE SPORI 4OVE4E!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Ael ima neshto podobno na virus...v smisal moje da se vkara kod, koito pc-to 4ete po specialen na4in i smalq Mhz i t.n. izprobvano beshe ot nqkolko moi kolegi i naistina raboteshe...pc-to minava na 120 mhz nezavisimo kolko moshno e...ram-a ba4ka vse edno e 16ka i pravi restart na vseki 10 min i ne samo, 4e se sadaja v subtitri tova neshto...ami i goleminata mu izlizashe okolo 60 kb, koeto beshe idealno predvid, 4e subs sa tolkova golemi... Ama ne znaeh, 4e se e razprostranilo...kakto i da e lesno se opravq problema...prosto kato pusnete pc-to del subtitrite i posle restart i vsi4ko shte e normalno. Tova e pone shto se otnasq do tova, koeto znam...ako e dopalnitelno editvano ot nqkoi razbirasht moje i dr neshta da pravi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 niakoi da e 4uval za Lucky Cinema, ili moje bi Flamingo Cinema Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Ael ima neshto podobno na virus...v smisal moje da se vkara kod, koito pc-to 4ete po specialen na4in i smalq Mhz i t.n. izprobvano beshe ot nqkolko moi kolegi i naistina raboteshe...pc-to minava na 120 mhz nezavisimo kolko moshno e...ram-a ba4ka vse edno e 16ka i pravi restart na vseki 10 min i ne samo, 4e se sadaja v subtitri tova neshto...ami i goleminata mu izlizashe okolo 60 kb, koeto beshe idealno predvid, 4e subs sa tolkova golemi... Ama ne znaeh, 4e se e razprostranilo...kakto i da e lesno se opravq problema...prosto kato pusnete pc-to del subtitrite i posle restart i vsi4ko shte e normalno. Tova e pone shto se otnasq do tova, koeto znam...ako e dopalnitelno editvano ot nqkoi razbirasht moje i dr neshta da pravi... Basten na men vednaga antivirusnata programa mi pokaza za virus istrix virusa kakto mi dava sus programata sled tva istrix celite subtitri restartirax PC-to si updeitnax anivirusnata si programa skanirax3,4 puti i virusa go nqmashe ve4e a PC-to si mi raboti kakto po obiknovenno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 e az spodelih za testovete, koito sme pravili s apapite ve4e savsem drugo e ako sa bili arhivirani s rar ili zip i vatre e imalo virus4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 e az spodelih za testovete, koito sme pravili s apapite ve4e savsem drugo e ako sa bili arhivirani s rar ili zip i vatre e imalo virus4e... Da ama go istrix XIXIXIXIXIXI mersi vse pak 4e mi kaza kak stoqt neshtata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Ael ima neshto podobno na virus...v smisal moje da se vkara kod, koito pc-to 4ete po specialen na4in i smalq Mhz i t.n. izprobvano beshe ot nqkolko moi kolegi i naistina raboteshe...pc-to minava na 120 mhz nezavisimo kolko moshno e...ram-a ba4ka vse edno e 16ka i pravi restart na vseki 10 min i ne samo, 4e se sadaja v subtitri tova neshto...ami i goleminata mu izlizashe okolo 60 kb, koeto beshe idealno predvid, 4e subs sa tolkova golemi... Ama ne znaeh, 4e se e razprostranilo...kakto i da e lesno se opravq problema...prosto kato pusnete pc-to del subtitrite i posle restart i vsi4ko shte e normalno. Tova e pone shto se otnasq do tova, koeto znam...ako e dopalnitelno editvano ot nqkoi razbirasht moje i dr neshta da pravi... Що си мился че си единствения който е чувал за такъв вид вирус Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Ice-dogg samo Lucky Cinema, a ne detskia tsentur flamingo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.