Lil Scrappy Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Mi TV-to e AKAI 14 inchov prodava se za 50 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Година на производство ? Колко си го ползвал и в какви условия ? Колко канала памет ? Телетекст ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Година на производство ? Колко си го ползвал и в какви условия ? Колко канала памет ? Телетекст ? <{POST_SNAPBACK}> mi 40 kanala pamet Телетекст nqma ! domashni uslovia Година на производство mi neznam tochno no ne e ot novite modeli baq star e ne moga da namera info nikade za nego no ne sam imal nikakvi problemi bachka si mnogo dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 awe hora na nikoi li ne mu trqbva tanko TV we Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 ... ne moga da namera info nikade za nego Няма и да намериш ;-) Акай не правят телевизори :-) edit: Opaa, obyrkal sym se neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 Няма и да намериш ;-) Акай не правят телевизори :-) <{POST_SNAPBACK}> ti mai se bazikash tova spored tebe kakvo e http://akai.com/product.asp?id=1 prosto moq model po star Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Интересува ме. Предполагам че има дистанционно?! Някакви повреди, проблеми и т.н.??? Картината как е? А цветовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 Интересува ме. Предполагам че има дистанционно?! Някакви повреди, проблеми и т.н.??? Картината как е? А цветовете? <{POST_SNAPBACK}> TV-to ne e imal problemi da ima si distansionno ima nastroiki i za svetovete sveten e abe ne e losh no ne e plosak ekrana edit: bachka si bezotkazno za sega ne mi e pravil nikakvi proble mi prosto iskam da se otarva ot nego che se kana da si zimam v staqta nqkav 29 inchov Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Прати РМ къде да дойда да го видя как работи - почти сигурно ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 Прати РМ къде да дойда да го видя как работи - почти сигурно ще го взема. <{POST_SNAPBACK}> imash PM edit: eto kak izglejda TV-to no e bez dalgoto distansioono neznam za kakvo sago dali na snimkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 TV-to e prodadeno moje da Closed-nite temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.