Botev1912 Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Аз имам записани няколко мултидиск 90 мин и няма никви проблеми нито с четене, нито пък съм имал проблем със записа. Записвах ги на 8х. Записвачката ми е Сони 52х32х52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Аз имам записани няколко мултидиск 90 мин и няма никви проблеми нито с четене, нито пък съм имал проблем със записа. Записвах ги на 8х. Записвачката ми е Сони 52х32х52 <{POST_SNAPBACK}> Ми аз имам същата записвачка записвам ги дисковете на 24Х . Сега се зарибих и си купувам 99мин EuroSilver , четат се и т.н. без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 А бе някой знае ли къде се произвеждат тези дискове 99мин EuroSilver ? На обложката пише,че са български.В София цената е 0,34 лв. с ДДС за 50 бр./а ако се купят директно от фирмата Euro Silver Group Ltd. има отстъпка в цената/. Едва ли може да се очаква добро качество за тази цена,освен ако няма някяква далавера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ДА така пише на обложката. Ако искаш имам под ръка мога да ти напиша данните на фирмите, производител и дистрибутор. А за качеството , аз съм много доволен за сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Euro Silver - се правят в Пловдив... преди няколко месеца не можеха да им слагат щампа и отиваха до София за щампа, но ми казваха че скоро и тва ще може... Плачков в Диноела си слагаше негова щампа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.