Jump to content
BulForum.com

Проблем с вентилаторите…

Recommended Posts

ami vij sega az ima everst i ot tam si gladam vsi4ko! a naistina cpu fsb mi go davana 4e e ! sefa 6te go promenq  i da vidim ! a za pastata nqma da q baram 6to cpu e nov! i e box! i az znam 4e ako mu q smenq garanciqta otpada!?

166.74mhz до 166mhz не е чак такова голямо отклонение. Все пак не каза имаш ли някакъв вентилатор в кутията, при тези разлики в t° предполагам че нямаш. Сложи си 1 отпред да вкарва и един отзад да изкарва и ще усетиш веднага разликата, особено от този отзад.

adi be ...predi 1 sedmica na priqtel mu sglobihme sempron 2400+ BOX i durji 42-46 gradusa.Dunoto e Asus sys KT880 chipset.

хиих аз съм тоя приятел :))

и на мен ми грее ама не Процесира а дъното до 55Градуса качва

тва е от винтилацията на котията като е отворен нормално си държи

Процесор - 30градуса

Дъно - 37Градуса

• 2 weeks later...

Я загаси компютъра, отвори кутията (освен ако не е в гаранция), и виж внимателно дали е прилепнал радиатора към процесора!

При мен на Athlon 1700+, един път като го откачвах, не бех сложил както трябва радиатора..

и резултата беше shutdown на 10мин, при работна температура 60~70º :)

Между другото.. critical temp. беше на 90º :ph34r:

if_pif от всичко изписано дотука, според мене е най-добре да праснеш един вентилатор отпред и да си прибереш добре кабелите да не пречат на въздушния поток. Прави го внимателно за да не стане някой гаф и мисля че всичко ще е наред. Biohack във втора тема виждам че се изказваш неподготвен. Момчето е написало, че му е по висока темературата, а не че му забива компютъра. Айде да те помоля да четеш малко от малко кво са написали желаещите помощ, а не да си ги лепиш наизуст, колкото да има нещо да постнеш. Смятай го за предупреждение. И не е зле да си смъкнеш нослето малко и да гледаш по от ниското на проблемите на хора които не разбират толкова добре техниката с която работят и им трябва помощ. Щото като те гледам кви ги пишеш ми се струва че някой ден ще опреш и ти до помоща която можем да ти предложим тука !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...