snatch Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 сори грешка на темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
StillOpossum Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ami vij sega az ima everst i ot tam si gladam vsi4ko! a naistina cpu fsb mi go davana 4e e ! sefa 6te go promenq i da vidim ! a za pastata nqma da q baram 6to cpu e nov! i e box! i az znam 4e ako mu q smenq garanciqta otpada!? <{POST_SNAPBACK}> 166.74mhz до 166mhz не е чак такова голямо отклонение. Все пак не каза имаш ли някакъв вентилатор в кутията, при тези разлики в t° предполагам че нямаш. Сложи си 1 отпред да вкарва и един отзад да изкарва и ще усетиш веднага разликата, особено от този отзад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 adi be ...predi 1 sedmica na priqtel mu sglobihme sempron 2400+ BOX i durji 42-46 gradusa.Dunoto e Asus sys KT880 chipset. <{POST_SNAPBACK}> хиих аз съм тоя приятел и на мен ми грее ама не Процесира а дъното до 55Градуса качва тва е от винтилацията на котията като е отворен нормално си държи Процесор - 30градуса Дъно - 37Градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Я загаси компютъра, отвори кутията (освен ако не е в гаранция), и виж внимателно дали е прилепнал радиатора към процесора! При мен на Athlon 1700+, един път като го откачвах, не бех сложил както трябва радиатора.. и резултата беше shutdown на 10мин, при работна температура 60~70º Между другото.. critical temp. беше на 90º :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 if_pif от всичко изписано дотука, според мене е най-добре да праснеш един вентилатор отпред и да си прибереш добре кабелите да не пречат на въздушния поток. Прави го внимателно за да не стане някой гаф и мисля че всичко ще е наред. Biohack във втора тема виждам че се изказваш неподготвен. Момчето е написало, че му е по висока темературата, а не че му забива компютъра. Айде да те помоля да четеш малко от малко кво са написали желаещите помощ, а не да си ги лепиш наизуст, колкото да има нещо да постнеш. Смятай го за предупреждение. И не е зле да си смъкнеш нослето малко и да гледаш по от ниското на проблемите на хора които не разбират толкова добре техниката с която работят и им трябва помощ. Щото като те гледам кви ги пишеш ми се струва че някой ден ще опреш и ти до помоща която можем да ти предложим тука ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.