sTealthy Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Подавам кутията от сигнатурата ми. Може да и видите снимки и тук AURRORA Нека да бъде търг. Начална цена 80 лв. Стъпка 3лв. Блиц 95лв. Начало на търга 04.10.2004 Край на търга 08.10.2004 SOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 vidqh snimkite i kato gledam tzenata mai prodava6 kutqta sas PC v neq,kaji pone kakvo e i PC-to ,za6toto ako e samo kutiqta az davam 8 lv i ako mikaje6 ne6to i za PC-to moje i da si pomoslq za 80-te lv. koito iska6:))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTealthy Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 vidqh snimkite i kato gledam tzenata mai prodava6 kutqta sas PC v neq,kaji pone kakvo e i PC-to ,za6toto ako e samo kutiqta az davam 8 lv i ako mikaje6 ne6to i za PC-to moje i da si pomoslq za 80-te lv. koito iska6:))))))) <{POST_SNAPBACK}> Тази кутия без мод струва 60 лв. Ти си направи извод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Тази кутия без мод струва 60 лв. Ти си направи извод. <{POST_SNAPBACK}> )kakto kajej, nqma da se karame,bili mikazal pove4e za MOD-a 4e osven dva fan-a za po 4,5$ ediniqt drugo nevidqh:( zabravih da dobavq 4e i moita e sa6tat i sam q vzimal 23$ bez DDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTealthy Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 QUOTE(star_net @ Oct 4 2004, 21:35 PM) )kakto kajej, nqma da se karame,bili mikazal pove4e za MOD-a 4e osven dva fan-a za po 4,5$ ediniqt drugo nevidqh:(zabravih da dobavq 4e i moita e sa6tat i sam q vzimal 23$ bez DDS <{POST_SNAPBACK}> Кутията се продава без вентовете. Хромирана от долу и от горе. Предния и задния панел (вътрешни) са боядисани (сив металик). Резната са дупки за два вента повече. Плехито е монтирано с хром никел болтове правени на фреза. Ако ви интересува нещо друго... питайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ако напишеш цените на процедурите по нея например рязане ? цена на плексито ? хромиране ? никелирани винтове ? и така нататъка за да може всеки да си направи сметката дали си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Тази кутия без мод струва 60 лв. Ти си направи извод. не че нещо искам да кажа.. ама не е 60 а 34. 60 лева струват доста по-добри кутии. по-обемисти и с по-добро захранване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 не че нещо искам да кажа.. ама не е 60 а 34. 60 лева струват доста по-добри кутии. по-обемисти и с по-добро захранване. <{POST_SNAPBACK}> А така кажи му че ние тука не пасем трева по поляните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 А така кажи му че ние тука не пасем трева по поляните <{POST_SNAPBACK}> Мога да ти кажа че си в грешка. Кутията си заслужава. До колкото си спомням имаше 24 никелирани винтове, хроминарана е цялата. Не знам само с какво захранване ще го даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 25 лв. - все пак е втора ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Мога да ти кажа че си в грешка. Кутията си заслужава. До колкото си спомням имаше 24 никелирани винтове, хроминарана е цялата. Не знам само с какво захранване ще го даде. <{POST_SNAPBACK}> Като е такава далавера купуваи не се ослушваи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Не, няма да си я купа. Имам си кутия и тя ми е достатъчна, покрива ми нуждите (поне за сега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Не, няма да си я купа. Имам си кутия и тя ми е достатъчна, покрива ми нуждите (поне за сега) <{POST_SNAPBACK}> Ако пък само винтове никелосани търсиш може да се предложи нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 хах Не търса такива винтове само ви казвам вие даже сами виждате. Пак повтарям тази кутия не е за мен, не е в моя стил Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Аз пък ще добавя че кутията си е хубва ама 80 КЕШ са още по хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 ОФТОПИК.. Не знам.. аз не видях кутия тук гледах няколко снимки.. и двете бяха на тъмно.. и не се виждаше кутия, ами.. вентилатори ако исках да си купя вентилатори, щях да искам снимка на вентилаторите.. даже щях да искам да са на светло Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTealthy Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 не че нещо искам да кажа.. ама не е 60 а 34. 60 лева струват доста по-добри кутии. по-обемисти и с по-добро захранване. <{POST_SNAPBACK}> Намери ми я за 34 лв и веднага ще я зема. Междудругото кутията е продадена. ОФТОПИК.. Не знам.. аз не видях кутия тук гледах няколко снимки.. и двете бяха на тъмно.. и не се виждаше кутия, ами.. вентилатори ако исках да си купя вентилатори, щях да искам снимка на вентилаторите.. даже щях да искам да са на светло <{POST_SNAPBACK}> Разгледай по хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Намери ми я за 34 лв и веднага ще я зема. Междудругото кутията е продадена. <{POST_SNAPBACK}> за колко я продаде бе??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Намери ми я за 34 лв и веднага ще я зема. Междудругото кутията е продадена. <{POST_SNAPBACK}> И кои е щастливецът Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTealthy Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 за колко я продаде бе??? <{POST_SNAPBACK}> Има ли значение.Имаше двама които искаха да я купят. Просто я пуснах тук да вида дали някой ще да де повече пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTealthy Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Извинявам се за флоода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.