red^shark Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Потърсих с търсачката но не намерих такава теми и затова реших да постна. Искам да попитам как точно се прави така, че да мога да гледам друго пц какво прави. Пиша му ИП но ми изписва че не може да се конектне. Какво тоочно трябва да направя за да стане? Благодаря ви предварително!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Потърсих с търсачката но не намерих такава теми и затова реших да постна. Искам да попитам как точно се прави така, че да мога да гледам друго пц какво прави. Пиша му ИП но ми изписва че не може да се конектне. Какво тоочно трябва да направя за да стане?Благодаря ви предварително!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ми 1во трябва да сте от 1 мрежа и да имате пинг,после този към който искаш да се свържиш трябва да направи сървър и ти после избираш как да се сържиш (Full control,View only и т.н ) И също така ако сървъра има парола трябва да я знаеш естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 А как да направя съсвъра,за да се свържа? Има пинг, знам пас-а и сме от 1 мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 А как да направя съсвъра,за да се свържа? Има пинг, знам пас-а и сме от 1 мрежа. <{POST_SNAPBACK}> Ако ти искаш да влизаш в неговия компютър значи той трябва да направи сървър - доколкото си спомням правеше се някъде от Start menu -> Remote Administrator viewer -> Start new server (Не помня много хубаво,но нещо от този род беше) И след като той е направил сървър долу отдясно до часовника трябва да се появи едно синьо мониторче,а когато ти влезеш то става червено (Ама т'ва са подробности...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Zna4i v start-programs-radmin- start new serever. Taka se pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php...c=6512&hl=admin http://warezru.veno.biz/invision/index.php...c=7039&hl=admin tova samo v zaglaviata za "admin" (filtrirano ot men , inache ima i drugi) ta kak kazvash uspya hem da tyrsish , hem da ne namerish (kaji i az da se naucha taka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php...c=6512&hl=adminhttp://warezru.veno.biz/invision/index.php...c=7039&hl=admin tova samo v zaglaviata za "admin" (filtrirano ot men , inache ima i drugi) ta kak kazvash uspya hem da tyrsish , hem da ne namerish (kaji i az da se naucha taka) <{POST_SNAPBACK}> Mnogo si losh s choveka be maina,moje puk da nemoje da se opravia Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 айде някой да каже какъв е пътя до Settings for Remote Administrator server в Win98 среда, че аз вече нямам нерви тук определено не е този C:\Windows\system32\r_server.exe /setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 "C:\Program Files\Radmin\r_server.exe" /setup Това горното го пишеш цялото в Run с кавичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ave samo si ka43vate remoota pita za parola i gotovo kvi sa tiq new server nz si kvo to pri seki restart si ssedi dolu v taskbara server vklu4en a pak za da se conect davash na remoote administrator viewer i tam connect to i pi6e6 ip to i si gotov pi6e6 parola ako ima i tva e i nee zadaljitelno da ste ot edna mreja az sa svarzvam s koi to si iskam na ggbit sam svarzvam se s evrocom s visio s edin karlovski dostav4ik na inet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 "C:\Program Files\Radmin\r_server.exe" /setup Това горното го пишеш цялото в Run с кавичките. <{POST_SNAPBACK}> опс грешшка. сори! пътят не е същия. ще пробвам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 и с кавички, и без кавички все тая. то пътят е един <{POST_SNAPBACK}> При мен бачка, сега го пробвах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Pisach, мерси много! стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 За да не отварям нова тема - пиша тук. Възможно ли е от компютъра ми в софия, който е без реално IP (IP-то е на рутера в квартирата), да поема чрез софтуер подобен на RAdmin контрола над компютъра в Пловдив - ковчега е към кейбълтел, тоест мисля, че е без реално IP. (Писна ми по два часа да се обяснявам в кюто на майка ми к'во да прави)... Също така можете ли да препоръчате подходящ софтуер за целта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ако имаш достъп до рутера, на който е PC-то със сървъра препрати някой TCP порт и го настрой да слуша на него, тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 За да не отварям нова тема - пиша тук. Възможно ли е от компютъра ми в софия, който е без реално IP (IP-то е на рутера в квартирата), да поема чрез софтуер подобен на RAdmin контрола над компютъра в Пловдив - ковчега е към кейбълтел, тоест мисля, че е без реално IP. (Писна ми по два часа да се обяснявам в кюто на майка ми к'во да прави)... Също така можете ли да препоръчате подходящ софтуер за целта? VNC -> http://www.realvnc.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.