sani1 Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00...1562533-1707953 Mi tova e..po nova versia na Starry.Night.Pro.3.1.2 koiato imam udovolstvieto da pritejavam...Ako nqkoi moje da ka4i i Starry Night Pro 4.x ste sam mu bezkraino zaduljen cenata na produkta govori dostatu4no mislq "REDUCED TO $105 Sold elsewhere for $179.95" Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 6te dam edin otgovor i 6te zadam edin vypros.To na otgovora nqma vypros, a pyk i vyprosa mi e tolkova umen ... Ta taka.Tvoita programka Starry_Night_Pro_4 q ima na datata.Tova e otgovora.A vyrposa e za6to tazi tema e v gamez?Kato gledam tova e ne6to kato programka P.S. Vijdam 4e se interesuva6 ot kosmos i t.n. ta ako iska6 vij tazi programka - Celestia .Tq izglejda malko po-prosta ot tvoqta(li4i ot razlikata v razmera) no vse pak moje da predstavlqva interes Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted May 24, 2003 Author Share Posted May 24, 2003 Miii ot datata maklo na klizma ste q svalq stot sam sas ikonomi4en abonament nooo mislq 4e za tazi programa si zaslujava...kakto ne6to ne moga da po4na da svalqm ot tam i za tova molq nqkoi da q ka4i i na warez.ru ste sam bezkraino zaduljen..blagodarq predvaritelno ako nqkoi se otzove ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted May 25, 2003 Author Share Posted May 25, 2003 Aee molq vi da q ka4ite po natatuk stoto nito v4era nito neska ne moga da svalqm ot data.bg a eventualno ako po4na da svalqm to e sas 1-2k.. se pak tova sa dva diska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted May 25, 2003 Author Share Posted May 25, 2003 Ima q i na FTL My Webpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Ot utre po4vam da q svalqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted May 26, 2003 Author Share Posted May 26, 2003 Ste q ka4ish li posle i tuka stoto ne moga da svalqm nito ot FTL nito ot datata Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 6te q ka4a, no 6te ima malko zabavqne Sled okolo sedmica-dve 6te q ima6.Nadqvam se ne e spe6no Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted May 27, 2003 Author Share Posted May 27, 2003 Spe6no e be no vse pak ste sam ti mn zaduljen!Ste te 4erpq ena bira samo da kajesh koga Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Ami sys srebyrna vryzka sym, svalqm samo prez no6tta sega mi ostavat da svalq 3 CDs ot Enter the matrix, sled tova svalqm programata ot datata i q ka4vam tuka.Smqtai sam P.S. Ako nqkoi moje po-byrzo da q svali i ka4i - da se 4uvstva spokoen da go pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 waa tazi programka izglejda dosta vnushitelno v amazon ! PLease ka4ete da q vidq ! Iskam da pitam samo .. profesionalna li e ili moje da se izpolzva i s lubitelska cel !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted May 29, 2003 Author Share Posted May 29, 2003 Ami po princip e profesionalna no viziata e prosto neveroiatna i daje i da si samo liubitel si q nameri az amatior ama pokrai Starry Night Pro 3 nau4ih dosta ne6ta..abe dosta dovolna e ako se interesuvash ot zvezdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 vinagi sam iskal ako 1 den ako imam vazmojnost Astronomiqta da mie hobito Sq prosto nqma kak =] ! No mi e mnogo interesno i zadaljitelno shte si q svalq ! dobavqm 30.05 Programata e super ! vseki koito mu e pone malko interesna astronomiqta i ima merak da si q svali ! w0w veliko e ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 uu da pitam ! 2 cd samo s film4eta li e ? vijdam 4e programata varvi samo s 1 cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted June 2, 2003 Author Share Posted June 2, 2003 Ami ne moga da sam siguren..ne znam...ka4ete i dvete cdta nai dobre ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 e svali si gi ot ftl i gi ka4i ti ! Kvo shti stane ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Abe na datata skorostta e dobre!Svalqite q i q ka4ete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted June 9, 2003 Author Share Posted June 9, 2003 Pi4ove kato sme sas sekania evrocomnet ne moje da svalqme nito ot Data nito ot FTL pyk osven tva kato ne znam kade drugade da si q namerq taia programa i mi stava dosta problemno..Aeee nqkoi da q ka4i nai posle stoto nqkoi beshe obestal i eto 4e minaha ve4e 3-4 sedmici nikva q nqma ...aeeeeeee mnogo molqqqqq 4esto luda az si svalih Starry Night Pro 4 P kofti razmazka ;D JESUS neznam az bqh ostanal s vpe4atlenieto 4e s teleskop za 200-300$ spokoino mojesh da nabludavash dosta dobri izobrajeniq na mars i jupiter ... Qvno sam se zabludil ... e zasega literaturata i Starry night pro 4 mi stigat ;P 1 den kato stana bogat i izvesten shte si kupq profes. Teleskop ! mersi za infoto ako mojete da mi dadete i nqkvo url s teleskopi i info-ta i snimki na izobrajeniq shte e super hldd3n ot kade si q svalil ako ne e taina???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Abe probvai be!!Raboti si datata bez proxyta bez ni6to.Za syjalenie ne moje da se kaje za ftl tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Pi4ove kato sme sas sekania evrocomnet ne moje da svalqme nito ot Data nito ot FTL pyk osven tva kato ne znam kade drugade da si q namerq taia programa i mi stava dosta problemno..Aeee nqkoi da q ka4i nai posle stoto nqkoi beshe obestal i eto 4e minaha ve4e 3-4 sedmici nikva q nqma ...aeeeeeee mnogo molqqqqq 4esto luda az si svalih Starry Night Pro 4 P kofti razmazka ;D JESUS neznam az bqh ostanal s vpe4atlenieto 4e s teleskop za 200-300$ spokoino mojesh da nabludavash dosta dobri izobrajeniq na mars i jupiter ... Qvno sam se zabludil ... e zasega literaturata i Starry night pro 4 mi stigat ;P 1 den kato stana bogat i izvesten shte si kupq profes. Teleskop ! mersi za infoto ako mojete da mi dadete i nqkvo url s teleskopi i info-ta i snimki na izobrajeniq shte e super hldd3n ot kade si q svalil ako ne e taina???? ne e verno tova.az ot datata postoianno si svaliam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani1 Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 em verno 4e proraboti i datata ama koi da se seti da sloji alternative URL za dl ..mn se izvinqvam za ne proqvenoto nevejestvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 em verno 4e proraboti i datata ama koi da se seti da sloji alternative URL za dl ..mn se izvinqvam za ne proqvenoto nevejestvo dobre le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.