Jump to content
BulForum.com

Steinberg.Mymp3Pro.v5.0.Retail-h2O.Shareconnector

Lame_0ne

Recommended Posts

Имам проблеми с тази програма. Видях че я има качена и реших да провера какво представлява. Та значи инсталирвам си я аз, пускам си я, сичко точно. Обаче като я пусна и ми дава грешка че аз използвам този софтуер не са добри цели и нужди, ами за да крада от нея, след което не мога да игнорирам това съобщение, машината ми блокирва и трябва да я рестартирам. Аз си мислих че е нещо от winamp защото е нещо подобно. Ако някой има или е имал подобна грешка, моля да ми каже какво да направа.

10x

Отдавна ползвам програмата,само че си я качих от data.bg.При мен работи отлично.Съвета ми е да деинсталираш програмата/също и от регистьра-пускаш regedit.exe>find>написваш името на програмата>F3+Del>изтриваш всички следи от програмата>рестартираш>повтаряш операциятя пак,ако е останало нещо неизтрито/ и я инсталираш наново,лицензираш я и ако отново покаже дефект си търси друга версия.

Има и още един вариант-отиваш на друг компютър при някой приятел и я пробваш-ако там не покаже дефект при следващо преинсталиране на Уиндовса/с пълно форматиране на дяла,където е операционната система/качи програмата-сега може да се окаже,че всичко е наред.

Програмата е много добра-с нея записвам когато ми попадне музикален CD диск с енкодер Fraunhafer>Quality+Highest(256 kbit/s) и плъзгача на Best Quality-получава се отлично качество.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...