evi^^ Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 значи много ми трябва български тълковен речник,но не знам откъде да си го сваля .използвах google,но не намерих .ако някой знае къде да го намеря,много моля да ми каже!ако може да ми даде и линк ,ще бъде супер!!! благодаря предварително!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 никой ли не знае къде мога да си намеря речника?кажете ,де!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ами не знам да има електронно издание.Най-добре потърси в книжарниците или библиотеките.Хартията все още е актуална Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Такъв речник се съмнявам да намериш в интернет! Така че както ти препоръчаха намери си не електронно издание. А ако искаш да си купиш е бая пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 няма в електронен вид Български тълковен речник. за съжаление. виж английски, немски, френски може да се открият. ама БГ няма. затова и аз ще се присъединя към прнасочването ти към търсене на хартиен носител. което ме навежда на мисълта а защо не изпиратстваме един? edit: @agaerven е добре де - аз търсих таквоз животно преди 3 години. тва е ново за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Това говори само по себе си. Габеров може и да пуснат някакъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Тук това е он лайн тълковен речник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_net Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Свали POLYGLOT 7.0 SPANISH-BULGARIAN.ISO (http://www.data.bg/f.php?fid=3350352) SN: 1F1F2FD1B877B17F. Tози номер отключва голям брой речници и ако искаш можеш да изтриеш някой от папка Dicts, но освен това изтрий и words.* от основната папка(Polyglot7) PS Програмата е 30 дневно демо. След това можеш да си свалиш крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.