VIDEV Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 A taka sega da vi vidq .Jenite haresvat maje koito imat pove4ko pari,mnogo mi e interesno majete kakvi jeni haresvat.Az lichno haresvam jeni s pari .No tova si e moe lichno mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 da izlejda i da se durji kato jena Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 умна, добра, общителна, красива, а ако е с черна коса и сини очи направо се разтапям Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Umna i krasiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 да е умна, да се оправя сама с живота, да държи на себе си, да е весела и луда! <{POST_SNAPBACK}> su6toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ми външния вид е първото което забелязвам. Предпочитам блондинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Eeee stiga de vsi4ki da bude umna ,krasiva ,daje da se opravq sama s jivota .xaxaxaxaxaxa Awe ili ednoto ili drugoto Nemoje ednovremenno da bude umna inteligentna i opravna i v su6toto vreme krasiva !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Абе аз да кажа кви не харесвам "леки жени" НЕ ХАРЕСВАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 zadyljitelno kydrokosa cveta na kosata ne mi pre4i i da ima hubavo tqlo,e razbira se i da e umna (ama ne mnogo 4e pyk ako e mnogo umna nqma smisyl ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Umna i krasiva <{POST_SNAPBACK}> offtopic: Като видях поста на ZGAN и се сетих за т'ва: умна и красива звучи невероятно от всички жени най-малко общо кратно Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 грешите като казвате че умна и красива жена едновременно не може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Nemoje ednovremenno da bude umna inteligentna i opravna i v su6toto vreme krasiva !! <{POST_SNAPBACK}> Наистина не може, защото тогава щеше да бъде мъж! Шегувам се! По темата: Аз харесвам жени с интелект! И ако на външен вид са като мойта приятелка....направо СУПЕР! Пак се шегувам! Харесвам само една единствена жена на света и за щастие и тя ме харесва! Относно външността й: Черна коса кафяви очи, ангелско лице, малко е нисичка(166см) ама на мен така ми харесва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Аз познавам момчета, които са и умни и красиви и забавни. На ако все пак трябва да избера между умна и красива предпочитам 2-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 малко е нисичка(166см) ама на мен така ми харесва! <{POST_SNAPBACK}> kak nisichka be...az sym 167 (ili 169...) i sym edna ot nai-visokite sred priqtelkite mi. 166 si e perfektna visochina. a po temata... haresvam stilni jeni s harakter, char, chuvstvo za humor i takt, blagorodni, bezkoristni i nezavistlivi, spokoini i strastni ednovremenno... ama to nqma mnogo golqmo znachenie kakvi gi haresvam shtoto i az sym jena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutshell Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 И сигурно затова, Снежко, даваш най-смисления отговор по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 симпатична;интелигентна;с характер а да и по възможност висока Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Май имаше такава тема..няма нищо.Пак ще кажа.Харесвам интелигентни жени,защото Тя е човекът с когото ще прекарвам голяма част от времето си и искам да разговарям,жените не само за чукане и хвалене пред приятелите после.Ужасно държа на това да бъде мила,да е забавна,а не да седи и да говори само на високоинтелектуални теми.Все пак и простотиите в определени количества са забавни.В общи линии това е характера на жените,които харесвам.А този характер означава,че жената няма да ми се качи на главата като ме усети,че съм адски добра душица с леки моменти на изпростяване.Към външния вид нямам големи претенции,все пак да е хубава,може би моето разбиране за хубава не се припокрива с разбирането на тези,които наричат хубава мацката с големи гърди и малък задник,която се е накиприла все едно ще ходи на модно ревю,но все пак моето разбиране за хубава означава хубава.Ей това е от мен за мацките Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Май имаше такава тема..няма нищо.Пак ще кажа.Харесвам интелигентни жени,защото Тя е човекът с когото ще прекарвам голяма част от времето си и искам да разговарям,жените не само за чукане и хвалене пред приятелите после.Ужасно държа на това да бъде мила,да е забавна,а не да седи и да говори само на високоинтелектуални теми.Все пак и простотиите в определени количества са забавни.В общи линии това е характера на жените,които харесвам.А този характер означава,че жената няма да ми се качи на главата като ме усети,че съм адски добра душица с леки моменти на изпростяване.Към външния вид нямам големи претенции,все пак да е хубава,може би моето разбиране за хубава не се припокрива с разбирането на тези,които наричат хубава мацката с големи гърди и малък задник,която се е накиприла все едно ще ходи на модно ревю,но все пак моето разбиране за хубава означава хубава.Ей това е от мен за мацките <{POST_SNAPBACK}> Ами......имаме едно и също мнение за жените поздравявам те за което......аз бих добавил още да е мургава с черни къдрави коси тъмни очи и големи джуки......много ги хресвам такива.......общо взето всичкото това е моят идеал за жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 mnogo mi e interesno majete kakvi jeni haresvat С вагина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ave...neam nekyf tochen ideal za jena...sao da mi haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Умникът жени се за глупава жена....... Кви са тия глупости?! Жената си е жена - всекиму - каквото го кефи. Аз си имам идеал,вече го намерих и в реалния живот - и съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Аз пък си нямах идеал ама и аз го намерих... Добре сме добре сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 i sym edna ot nai-visokite sred priqtelkite mi. 166 si e perfektna visochina. Хм...а аз какво да кажа като съм 188см и на сичкото отдолу съм и женско.....както и да е иначе съм съгласна с мнението ти за жените Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ами.... Тя. Като я видя, ще я позная Бе вие сте малоумни ч............. как може да определяте жените по това, дали са им по дълги краката, дали са по къси, дали е тъпа. дали е умна, дали има дупка, дали няма, дали е руса, или изцяло руса......... Всяка жена си е индивидуална Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Хм...а аз какво да кажа като съм 188см и на сичкото отдолу съм и женско.....както и да е иначе съм съгласна с мнението ти за жените <{POST_SNAPBACK}> eee ti si female superior kakto se kazva, zavijdam ti:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.