_Dave_ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Като за начало мога да кажа , че не съм от първите хора в сървъра , но преди да го затворят качвах доста неща и винаги гледах да обновявам базата данни на локала ни.След като го затвориха чрез помоща на познати си намерих и линковете , на който е разделен сега нашия локал. Идеята ми на мене е , че когато се прави нещо като музей е хубаво всичко да е сложено на едно място и освен това да има таблица с прогрес или нещо подобно , тоест да бъде сложено всичко налично от самото създаване на еврокомски сайт , чак до сегашния ( РАБОТЕЩ , не вече закрития ) сайт , за да може всички да видят как еволюират админите във еврокома и как за две-три години всичко изглежда някво хипер отдалечено едно от друго. Нека всички да се захванем и всеки да направи каквото може , за да създадем нещо , което не е правено другаде в България (ако не и в Европа). Created And Posted By : _Dave_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ето 2 снимки: Първата - когато беше бъгнал и нямаше таблиците с филми, игри и тн.... Втората: Последно когато го видях - пишеше профилактика и след това го затвориха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Втората:Последно когато го видях - пишеше профилактика и след това го затвориха И както може да се забележи от темата стояща на върха: "Спират безплатното теглене на МР3 и филми" - тогава в нея се пишеше по мение на минута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Беше най-готино организираният Просто ме кефеше отвсякъде само като го отворя . Сега ..... сега някой неща са се позапазили,но не е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 http://web.archive.org/web/*/http://warezru.veno.biz Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ето 2 снимки:Първата - когато беше бъгнал и нямаше таблиците с филми, игри и тн.... Втората: Последно когато го видях - пишеше профилактика и след това го затвориха <{POST_SNAPBACK}> Само ми е интересно, как успя да направиш снимка на цялата варез страница от горе до долу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Само ми е интересно, как успя да направиш снимка на цялата варез страница от горе до долу. <{POST_SNAPBACK}> просто е махнал лентата и бутоните на ИЕ-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 просто е махнал лентата и бутоните на ИЕ-то? <{POST_SNAPBACK}> Ставаше дума, че е малко дългичка Ама различни хора - различни резолюции Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 аз пък си мисля, че просто е натиснал F11 :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Ц. Не е. И аз в първия момент си помилих че е така, но пак си става много дълга. Явно е с по-голяма резолюция от 1024х768 на която съм аз. Пък и с Ф11, менюто горе нямаше да се вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Ц. Не е. И аз в първия момент си помилих че е така, но пак си става много дълга. Явно е с по-голяма резолюция от 1024х768 на която съм аз. Пък и с Ф11, менюто горе нямаше да се вижда. <{POST_SNAPBACK}> Height : 1115px Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Някой имаше снимка на форума точно в темата за "профилактиката " няма да е зле да я качи спомням си ,че тогава докъто напишеш мнение и вече са се появили още 2-3 голем смях беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Само ми е интересно, как успя да направиш снимка на цялата варез страница от горе до долу. <{POST_SNAPBACK}> http://shadow.langame.net/_tmp/evrocominfo.jpg Съществува софтуер, наречен SnagIt. Може да го пробваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Mммм супер. Благодаря ти. Чудесна работа върши тази програма. Исках да направя един скрийншот като ставаха 400 000 поста във форума, ама сега ще чакам за 500 000-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Мен може да ме имате в предвид в направата на дизайна на следващия любим варез, с голямо удоволствие бих помогнал с каквото мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.