Jump to content
BulForum.com

Muzei na warez.ru

maddrum

Recommended Posts

Като за начало мога да кажа , че не съм от първите хора в сървъра , но преди да го затворят качвах доста неща и винаги гледах да обновявам базата данни на локала ни.След като го затвориха чрез помоща на познати си намерих и линковете , на който е разделен сега нашия локал.

Идеята ми на мене е , че когато се прави нещо като музей е хубаво всичко да е сложено на едно място и освен това да има таблица с прогрес или нещо подобно , тоест да бъде сложено всичко налично от самото създаване на еврокомски сайт , чак до сегашния ( РАБОТЕЩ , не вече закрития ) сайт , за да може всички да видят как еволюират админите във еврокома и как за две-три години всичко изглежда някво хипер отдалечено едно от друго.

Нека всички да се захванем и всеки да направи каквото може , за да създадем нещо , което не е правено другаде в България (ако не и в Европа).

Created And Posted By : _Dave_

• 2 months later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Втората:

Последно когато го видях - пишеше профилактика и след това го затвориха

И както може да се забележи от темата стояща на върха: "Спират безплатното теглене на МР3 и филми" - тогава в нея се пишеше по мение на минута. :)

Беше най-готино организираният :punk Просто ме кефеше отвсякъде само като го отворя :love . Сега ..... сега някой неща са се позапазили,но не е същото :(

Ето 2 снимки:

Първата - когато беше бъгнал и нямаше таблиците с филми, игри и тн....

Втората:

Последно когато го видях - пишеше профилактика и след това го затвориха

Само ми е интересно, как успя да направиш снимка на цялата варез страница от горе до долу. :blink: :confused

• 2 weeks later...

Ц. Не е. И аз в първия момент си помилих че е така, но пак си става много дълга. Явно е с по-голяма резолюция от 1024х768 на която съм аз. ;) Пък и с Ф11, менюто горе нямаше да се вижда.

Ц. Не е. И аз в първия момент си помилих че е така, но пак си става много дълга.  Явно е с по-голяма резолюция от 1024х768 на която съм аз.  ;) Пък и с Ф11, менюто горе нямаше да се вижда.

Height : 1115px

Някой имаше снимка на форума точно в темата за "профилактиката " няма да е зле да я качи спомням си ,че тогава докъто напишеш мнение и вече са се появили още 2-3 :D голем смях беше

Само ми е интересно, как успя да направиш снимка на цялата варез страница от горе до долу. :blink:  :confused

http://shadow.langame.net/_tmp/evrocominfo.jpg :punk

Съществува софтуер, наречен SnagIt. Може да го пробваш.

Mммм супер. Благодаря ти. :beerchug Чудесна работа върши тази програма. Исках да направя един скрийншот като ставаха 400 000 поста във форума, ама сега ще чакам за 500 000-то. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...