maddrum Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Tuk imam malka molba kam vsi4ki stari abonati i kam administratorite sa6to. Dreamer be6e slojil v edna druga tema stara snimka na warez.ru(koeto e imalo drugo ime togava) ta me zaribi po enda ideq... Ako vi se namerqt razni takiva stari ne6ta slojete gi da gi vidim, 4e mi e lubopitno. Sa6to moje informaciq da dadete za userite primerno nqkvi stari trafici i tn.... Abe s dve dumi kvato istori4eska informaciq(ma kak go kazah samo) izkopaete za warez.ru i za evrocom daite da vidim:))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Kupi si uchebnik po Istoria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Da znae6 4e kato bqh nov abonat na evrocom samo screenove na warez.ru praveh Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 maddrum, tvoq entusiazym sgrqva starcheskoto mi syrce, kara me da si spomnqm vremenata kogata vsichki 20-tina useri na site-a bqhme taka vyodusheveni, veche ne e kato edno vreme, sq horata idvat, smukarqt tihmylkom, i ako kajat neshto to shte e hlenchene nqkvo kakto i togava kazah, nai golqmoto postijenie na site-a e che syzdava community, i razocharovashtoto e che dnes razmera na tva community ne mnogo po golqm sprqmo edno vreme, samo kupchinata bezlichni smukala narastva i taka dnes e trudno da izpitvash nqkva po iskrena syprichastnost sys site-a it's a cold , cruel world out there osven nqkvi nedobronamereni vmqtaniq edva li shte poluchish drug otziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 spored men ideata na maddrum ne e lo6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Хайде да постна пак скрийна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Ето и 2001 декемврийския луук на сайта Made by Aren Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 ha dobre izglezda bravo Dreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 23, 2003 Author Share Posted May 23, 2003 ai ai ai imame si ve4e novo screen-4e! Hehehe furiozo tova nazvanie smukala mnogo mi haresa da ti kaja 4estno:))) A imalo li e togava forum i mnogo mi e lubopitno kak e izglejdal toi. Predpolagam ne kakto sega ili pone ne savsem A i drugo da pitam koga se zapo4na vsi4ko???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 ai ai ai imame si ve4e novo screen-4e! Hehehe furiozo tova nazvanie smukala mnogo mi haresa da ti kaja 4estno:))) A imalo li e togava forum i mnogo mi e lubopitno kak e izglejdal toi. Predpolagam ne kakto sega ili pone ne savsem A i drugo da pitam koga se zapo4na vsi4ko???? Имаше форум - IkonBoard... а преди това беше един много простичък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Dreamer ot koq godina e purvq skriin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 То си пише на него 11.2001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 sorri za tupiq vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 mislq 4e ako moze da napravite ne6to kato muzei na wareza 6te e mnogo hubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 23, 2003 Author Share Posted May 23, 2003 mdam az za tova go slojih toq topic da e ne6to takova:))) 6oto nqkak si mi e interesno:))) 6a idva tuka naroda i 6a se radva:PPP moje i vhod da zimame:)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 sled 2 chasa rovene iz cache-a na IE-to na stariq mi, ne reinstaliran ot poveche ot godina windows 98 rekonstruirah neshtata ot Saturday, February 16, 2002 - 02:22:59 EST linkovete FORUM i SEARCH vodqt kym avtentichen material ot onova vreme obryshtam vi vnimanie na novinata Posted on Feb. 08 2002,04:32 by furiozo horata search napisaha, ey taka, ot ednata choveshtina, bez nikoi da gi kara i bez nikyv opit v tiq raboti ... ne pitai kakvo tvoq site moje da napravi za teb, a kakvo ti mojesh da napravish za tvoq site ! ------------> http://warez.ru/museum/2002-02-16/ <---------- i poneje predchustvam che pak nqkoi nqma da razberat kvo kazvam slagam gi izrichno tuk http://warez.ru/museum/2002-02-16/forum/ http://warez.ru/museum/2002-02-16/search.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Evrocom na koia data pusnaha ineta si? Az si gledma garancionnata karta na modema ot 09.10.2001, a predi tova biah 2 meseca s modem pod naem, da se uveria da niama neshto gnilo.., che to togava modemite biaha si ebalo maikata., skypiii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 May 2001 modemite bqha $240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 May 2001modemite bqha $240 И ние ги платихме ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 uraaa ve4e imame malak spretnat muzei!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 24, 2003 Author Share Posted May 24, 2003 heheh mercim deto uploadnehte starite warez.ru-ta Mai mesec na4i...tova zna4i 4e mnogo dobre otvorihme muzeq za 2-godi6ninata to4no:))) Az li4no mnogo se radvam 4e iznamerihte tezi starite ne6ta i gi ka4ihte... Aide az otivam da zqpkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 Bravo za rabotata po izmakvaneto na staroto ot prahta. Mnogo e veselo za po-novite user-i kato men da vida kvo shto e bilo predi. Tolkova sam sviknal sas segashnia vid che mi e stranno da e drugo. No...bilo e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 фуриозо браво !!! аз също търсих ама не намерих даже се видех на скрееновете дето си ги качл Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 24, 2003 Author Share Posted May 24, 2003 mdam naistina i na mene mi e trudno da svikna 4e e imalo drug warez ama si e bilo taka opredeleno. Daje to ne e bilo warez mi ne6to drugo 6oto linkovete sa razli4ni se pak:))) i foruma e mnogo diva6ki opredeleno mi haresa:))))) davaite hora ako namerite o6te ne6to novo davaite go tuk da zqpkame:))))) Az otivam na more Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 mnogo gotino che ima muzei na warez-a.Az puk otivam na balkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.