Boro Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 И за скутер се иска каска е не точно по скоро шлем.На мен катаджийте постоянно ми правят проблем за тоя шлем <{POST_SNAPBACK}> петьо взе ли книжка бе луд кво става не сме се виждали от бая време тря да мина към вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 петьо взе ли книжка бе луд кво става не сме се виждали от бая време тря да мина към вас <{POST_SNAPBACK}> Мини де нямаш проблеми ще черпиш по някое питие и ще те повозя до острова Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ami s kategoriq M ne moje6 nikav skuter da kara6 kakto e po zakon to4no!! V zaknona pi6e do 50 kubika I MAKSIMALNA SKOROST NE POVE4E OT 45 km v 4as!!(pod4ertavam I a ne ILI)A pove4eto skuteri digat pone 60 za tva ne mogat se karat s kategoriq M!!! Ina4e naistina se karat samo listovki i cqlata hava struva kym 40 lv s si4ko tam izpit dokumenti i nz si tam kvo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Мини де нямаш проблеми ще черпиш по някое питие и ще те повозя до острова <{POST_SNAPBACK}> eeee няма проблеми щом ша ме возиш на голямата хондааа ша дадеш две кръкчета нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Категория МИзпит листовки- 40 лева Издаване на книжка - 20 лева Години- 16 навършени Няма други курсове Категория М върви пакет с В, т.е. изкараш ли В, получаваш и М (не обратното) П.П. Ако не е така, значи брат`чеда е лъгал някой...майка му ли, кой... не знам... <{POST_SNAPBACK}> Братовчед ти правилно ти е казал-баща ми е инструктор и нещата наистина стоят,както си писал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 А аз да допълня, че си е жива набутка - после когато караш категория Б пакй трябва да даваш ОЩЕ 40 лв за изпит + ОЩЕ 20 лв за книжката... Така или иначе на 16 имаш право да изкараш категория Б, просто ще си вземеш книжката като станеш на 18, така че карай курсове за Б и не давай излишни пари за глупости (БТВ, преди 1 минута ми се обади гаджето, че си е взела и изпита на листовките и кормуването, така че довечера ще се полива) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Аве не си зимайте скутери ве....Аз лично не бих си купил и да имам пари. Струва си нещо което може да върви. Примерно 125 кубиков пистак...той поне има някакъв вървеж. Иначе не знам за какво ви е този скутер.....Не върши кой знай каква работа .... Истината си е в Пистаците Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Само едно малко изклучение. По новият закон мойеш да управляваш с категория М мотопед до 50кубсм и километража да е разграфен до 50 километра. Ако ти е над 50 км/ч трябва да си намериш познат в кат или полицая да е в добро настроение.Или пък да си го направиш сам до 50км/ч, както направих аз(моя беше до 120км/ч, но посмъртно неможе да ги вдигне). И когато си плащаш книжката в банката до кат, те си взимат и комисиона 20лв-3лв комисиона на 40лв-5лв комисиона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 А аз да допълня, че си е жива набутка - после когато караш категория Б пакй трябва да даваш ОЩЕ 40 лв за изпит + ОЩЕ 20 лв за книжката... Така или иначе на 16 имаш право да изкараш категория Б, просто ще си вземеш книжката като станеш на 18, така че карай курсове за Б и не давай излишни пари за глупости (БТВ, преди 1 минута ми се обади гаджето, че си е взела и изпита на листовките и кормуването, така че довечера ще се полива) <{POST_SNAPBACK}> На 16 книжка "Б" категория-дрън-дрън!На 16 можеш да вземеш категория "Б1",с която обаче не знам дали и трабант може да се кара.А иначе стига да имаш пари въобще не е глупост.Все пак като започнеш да караш курсовете за колата,вече ще си карал по пътищата и ще имаш представа за правилата на движение и тънкостите на пътя.Остава ти само да свикнеш с колата и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.