iv_laz Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Някой знае ли как мога да си изкарам книжка за скутер до 50 кубика? На колко готини може? Заплащане и такива хави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 май че трябва да си над 16 за 50кубика...цената мисля че е като за нормална книжка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 13 години мисля трябват а може и без книжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Лятото исках да си купя скутер и когато отидох в магазина в които ги продават ми казаха че трябва да съм над 17(оставаше ми 1 месец да стана на 17) ... но се отказах от скутера ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Най-добре питай някой инструктор дали изобщо дажат книжки за скутер, иначе ако искараш Б категория автоматично взимаш и М. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Категория М се взима само с изпит-листовки Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 А колко пари ще трябва да се израся за книжката? И може ли верно без нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Значи аз в момента съм се амбицирал да си купувам скутер и когато питах един приятел на бащами - инструктор и той ми каза,че трябвало да навърша 16 и да държа изпит само върху листовки,но ниищо за цени не ми е споменавал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 20v za normalna pora4ka(1 mesec) , 40 lv za barza(7 dni mai be6e),ne6to takova,plius minus 2 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 20v za normalna pora4ka(1 mesec) , 40 lv za barza(7 dni mai be6e),ne6to takova,plius minus 2 leva <{POST_SNAPBACK}> JiMbo мерси приятел, много ми помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 20v za normalna pora4ka(1 mesec) , 40 lv za barza(7 dni mai be6e),ne6to takova,plius minus 2 leva <{POST_SNAPBACK}> Това е само таксата за издаване на документа, а не за курса или изпита. Понеже нямам познат инструктор да го питам, отвори вестник "Марица", не може да няма обяви за курсове. Или иди в КАТ и питай директно. Но не си струва да даваш 2 пъти пари за курсове и документи, ако смяташ да взимаш категория В след време. Категорията В автоматично включва и М (до 50 куб. см включително). Нещо като 2 в 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Категория М Изпит листовки- 40 лева Издаване на книжка - 20 лева Години- 16 навършени Няма други курсове Категория М върви пакет с В, т.е. изкараш ли В, получаваш и М (не обратното) П.П. Ако не е така, значи брат`чеда е лъгал някой...майка му ли, кой... не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Teddy-King nikoi ne te e lugal, to4no taka e .. az zeh knijka (kategoriq B, koqto vkliu4va i M) predi 3 sedmici i zam naqsno s ne6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 А аз да ви питам освен скутер с тая кат.М мога ли да карам Симсон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 А аз да ви питам освен скутер с тая кат.М мога ли да карам Симсон? <{POST_SNAPBACK}> Мотоциклети до 50 куб. см Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Изискванията за книжка за скутер са да имаш 16 години,парите варират от 40 до 50 лв. на мен ми взеха 46лв. ,а изпита е само на листовки.Стискайте палци изпитът ми е в петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Бе аз знам че е до 50 куб. и то не "мотоциклети",а мотопеди,ама по принцип симсона се води Simson S 51B.Затва питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Изискванията за книжка за скутер са да имаш 16 години,парите варират от 40 до 50 лв. на мен ми взеха 46лв. ,а изпита е само на листовки.Стискайте палци изпитът ми е в петък <{POST_SNAPBACK}> Nemoje iska se A kategoriq,ina4e na s51b obema mu e 49 kobika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 а бе не се излгайте с тея скутери....ако ще зимате нещо та дори и 50кубика по-добре да е пистов...там е истината.... за 750-800лв има 50кубиково пистови моторчета с добър вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Slain, ти прочете ли темата изобщо? Имаше конкретен въпрос! Тук не обсъждаме моторетници... Макар че подобна тема би била интресна Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 а бе не се излгайте с тея скутери....ако ще зимате нещо та дори и 50кубика по-добре да е пистов...там е истината.... за 750-800лв има 50кубиково пистови моторчета с добър вид <{POST_SNAPBACK}> За тоя пистак ченгетата няма ли да прават проблем? Защото нали трябва да си с каска(май), а аз не смятам да нося и така ще се набивам повече на очи. А пък и аз изкам да карам не да се трепя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 И за скутер се иска каска е не точно по скоро шлем.На мен катаджийте постоянно ми правят проблем за тоя шлем Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 А какъв скутер ще ми препоръчате да си взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Категория М се взима само с изпит-листовки <{POST_SNAPBACK}> +да имаш навършени 16 години @slain-тоя пистов 50 кубиков мотор занеш ли къв ташак е?ахахаха,за 50 метра изреждаш от 1 до 6 скорост и едвам едвам креташ със 60 заеби.иначе заебете и скутерите момчета,ташак работа са и те.земете си некаф 125 кубиков мотор тип 'турист' и да ви е ми на главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Няма ли да кажете к'во да си взема? Кефят ме Yamaha Jog 3 и Honda 50. Кажете нещо хубаво да видя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.