DJ MaTriX Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 nedey da pipash nishto zasega - shte se opravyat.ama nay-dobre da minavame na drugi programi. predi 1 mesec stana syshtoto (az sym s Miranda ov3rm4n beshe kazal da minavame na Jabber <{POST_SNAPBACK}> Ami dano da mi vurnat spisuka s userite, che tfa e naistina nepriqtno da gi addvam pak edno po edno A za Jabbera .... nishto ne ni prechi da opitame ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 taka sled dosta opiti ne uspqvam da se logna v ni6to niro Mirc nito jabber nito yahoo massenger nito miranda, Icq, go.icq.com, abe v ni6to moje li problema da e v dostav4ika na neta. ili kakto mi kaza edin hitretz sym imal block na IP to i zatova ne moga da se logna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh^dow Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ам, да ви кажа и при мен се получи някакъв бъг с ICQ. Аз си се кънектвам без проблем ама не ми запаметява юзър листа. На всяко рестартиране на компа трябва да адвам на ново юзърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 logva6 li se ot go.icq.com ot tvoq pc? <{POST_SNAPBACK}> imam napredaka logvam se ve4e ot go.Icq.com no ne moga ot programata koqto sym si instaliral ICQ 4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 beshe spomenal za niakakwa greshka koiato ti izpiswa icq-to znachi wij si nastroikite na godinata na windowsa i w biosa moje da zwuchi stranno no az sled 2 formata za sashtia problem si widiah che chasownika mi pokazwashe 2014 godina uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 hm problema e v kompa nekade s drug komp ot vky6ti nema problem a s moq bla bla i godinata si mi e 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 zna4i problema e fiksiran v nito edna programa ne moga da se logna kato se po4ne ot Mirc i se stigne do jabber. Zna4i ot vky6ti ne stava toest s moeto IP nemoje da i kompa da e drug s drugo IP v sy6tite syrvari na ICQ to se logvam bez zamislqne. Pomognete Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Не че има някаква логика ама що не пробваш да се логнеш чрез trillian (то и без това е направено по яко от icq-то) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 а, извинявай пропуснал съм да прочета горното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.