little Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 раида върви ли?------------ това от любопитство той е с един диск сигурно <{POST_SNAPBACK}> Да с един е обаче докато го пусна да върви както трябва ми се разгони фамилията диска е 120GB WD но докато се съгласи с мен, че е 120 го разпознаваше като всичко възможно от 60 до 160GB, но не и 120 сега вече е ок и му инсталирам win. после ще направя някой друг тест Atlon4eto ama i zdravo ohlajdane che dosta grei незнам дали прочетохте, но машинката е вече взета а колкото до греенето назад си инфото AMD - tva e!Po-evtino, po-dobro Това което обсъждахме не е по евтино Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ахмммм.... Той Аел си каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 Ахмммм.... Той Аел си каза <{POST_SNAPBACK}> Ael каза Асус нали Е точно в момента си "играя" с един ASUS P4P800 SE със същия процесор и мога да ти кажа, че разлика с епокса просто няма и чесно казано очаквах повече от този процесор, но нека направя още някой тест и ще видим за момента на честоти по дефаут и със двете дъна се представя като мойта мобилка а някаде даже и по зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Това СЕ не го знам, аз имам ДЛ. Много си е гъвкаво дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Аз не съм казал че епокса е гаден и по слаб като производителност. Обаче е по дървен и няма тези качества които ги притежава Асуса. Аз в момента със P4P800-E deluxe си правя каквото искам. По гъвкаво дъно не бях срещал.А между другото Епокс 875 чипсет и Асус 865 също няма разлика в производителност Смятам обаче че при Асус 875 няма да е такава картинката и тогава епокса ще е по назад със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Само да вметна, че Асус бяха първите които отключиха т.нар. PAT в 865 чипсета, който беше и основната разлика с 875. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.