Jump to content
BulForum.com

Помогнете да разрешим един спор

Recommended Posts

Че той и солтека си с  6 канален звук ;) значи единствената причина поради която м/у тези три дъна си избра Епокса беше по голямата гаранция, но това не е толкова голям проблем и може да бъде всяко едно от тях :) в случая проблема е дали да е атлона или интела

май ще трябва да се уточня. видях че си писал Епокса с пентиума. затова тоя асус въобще не го засегнах. не бях видял че солтека е с 4 канална, затова казах че предпочитам Dual Chan ram-а (солтек) пред 6 каналния звук (епокс). сега разбраха ли ме всички. сега.. след като виждам че солтека също има 6 канала... не виждам защо тоя епокс изобщо е в списъка. солтек са страхотни дъна .. по мой наблюдения.. лични наблюдения. имам солтек от 4 години.. и нямам нито един проблем.. само дето има 3-4 издути кондензатора и вентилаторчето на чипа не върти от 1-2 седмици, но това не му пречи. ако се сменят кондензаторите и се смаже вентилатора, ще стане като ново.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
Predlagam ti slednite vazmojnosti:

1.ABIT AN7/NF2 ULT 400/MCPT/GURU + ATHLON 3200+ /2G/512K CACHE

2.ASUS A7N8X-E DELUXE W WI-FI + ATHLON 3200+ /2G/512K CACHE

3.ASUS A8V DELUXE/KT800PRO/WIFI + ATHLON64 3000+/2G/512K CACHE

4.ASUS P4P800-E DELUXE W WI-FI + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE

5.ABIT IS7-G/865PE/ICH5R/GLAN + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE

Първите 2 изобщо не ми вършат работа в случая ;) а на останалите можеш и сам да видиш цените :)

Първите 2 изобщо не ми вършат работа в случая ;) а на останалите можеш и сам да видиш цените :)

Znam 4e sa skapi4ki no ako zimash ne6to seriozno tova e reshenieto za men.

S tezi Configuracii stavat JELEZNI PC-ta.

Значи около цената(~85$) която може да си позволи за дъно(или по точно това което му остана след като си избра процесор) от по "свестните" дъна са:

Дънo ASUS P4P8X s. 478, intel 865P,800, 4xDDR333, AGP 8x, Marvel Gigabit  LAN, Audio, ATA100+SATA, ATX

Сега пък и някакви 333 MHz измисли ??? Ако можеш да ми обясниш какви са и имат ли почва на това дъно ще те призная :)) Смех отвсякъде

???????????????????

Смех за кое от всякъде? ти ли не четеш или аз виждам три тройки?

vseki s mnenieto si.

FiXeR, можеш ли да си замълчиш поне веднъж? Непременно искаш да си на топ-а? Аз пък се занимавам с хардуер от 15 години, следя тази тема откакто е отворена, обаче не съм тръгнал да давам 'вещи' мнения за неща, за които не се чувствам уверен. Бъди малко по мислещ, преди да натиснеш копчето "Add Replay". :angry:

???????????????????

Смех за кое от всякъде? ти ли не четеш или аз виждам три тройки?

Специално и изключително за теб уточнявам, че на което и дъно от изброените да сложиш и в четирите слота РАМ ще вървят на 333 MHz, това както сам се сещащ (надявам се) не означава, че не поддържат ДДР 400 ...

Дано да ти е станало ясно за какво става дума.

FiXeR, можеш ли да си замълчиш поне веднъж? Непременно искаш да си на топ-а? Аз пък се занимавам с хардуер от 15 години, следя тази тема откакто е отворена, обаче не съм тръгнал да давам 'вещи' мнения за неща, за които не се чувствам уверен. Бъди малко по мислещ, преди да натиснеш копчето "Add Replay". :angry:

Ne iskam da sam na top-a i vaob6te ne me interesuva mnenieto ti. :angry: zatova ti zamal4i.

little, kaji nekva cena da ti predloja ne6ti4ko dobro spored men.

Значи кое е добро според мен знам много добре ;)продавам машинки от доста години и нямам проблем с това :) ако зависише от мен да избирам м/у това което съм написал отдавна да съм взел П4 със солтека например, ако беше просто някой клиент да съм му дал това което иска и да съм забравил отдавна за това, но както съм пояснил в началото става въпрос за приятел който ме изкарва извън нерви вече и определено не знае какво иска а на всичкото отгоре и не му достигат пари за по добро дъно, което ограничава избора до минимум и за двете платформи и за да се реши по бързо проблема пуснах този пост и се надявам да реши нещо на фона на написаното тук :)

@ ФИКСЕР

А ти виж колко глупости си писал в темата. Специално обърни внимание на дъната, които си предложил. При положение, че става въпрос за амд64 и П4. Ама ти си се занимавал цели 2 години с хардуер, така, че сигурно в нас е проблема

Значи кое е добро според мен знам много добре ;) продавам машинки от доста години и нямам проблем с това :) ако зависише от мен да избирам м/у това което съм написал отдавна да съм взел П4 със солтека например, ако беше просто някой клиент да съм му дал това което иска и да съм забравил отдавна за това, но както съм пояснил в началото става въпрос за приятел който ме изкарва извън нерви вече и определено не знае какво иска а на всичкото отгоре и не му достигат пари за по добро дъно, което ограничава избора до минимум и за двете платформи и за да се реши по бързо проблема пуснах този пост и се надявам да реши нещо на фона на написаното тук :)

Dobre. Predlojih ti drugi ma karai. Spored men Soltek K8AV-R Athlon 64 s.754 s AMD ATHLON64 3000+ 2GB/512k e po-dobro re6enie ot drugoto za6toto sam bil sas SOlTEK i mi e haresalo kato dano i darjane po vreme na rabota.

@ ФИКСЕР

А ти виж колко глупости си писал в темата. Специално обърни внимание на дъната, които си предложил. При положение, че става въпрос за амд64 и П4. Ама ти си се занимавал цели 2 години с хардуер, така, че сигурно в нас е проблема

Mi

ASUS A8V DELUXE/KT800PRO/WIFI + ATHLON64 3000+/2G/512K CACHE

ASUS P4P800-E DELUXE W WI-FI + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE

ABIT IS7-G/865PE/ICH5R/GLAN + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE

ne sa spored teb za P4 I AMD. Stiga si sa obajdal.

Аве Soltek са яки дъна, е ...

само дето има 3-4 издути кондензатора и вентилаторчето на чипа не върти от 1-2 седмици, но това не му пречи

No comment !!! ;)

Важното е да е доволен човек. :)

Аве Soltek са яки дъна, е ... 

No comment !!! ;)

Важното е да е доволен човек. :)

ми за 2-3 години работа... без да се изключи компютъра нито веднъж (освен когато е спирал тока) мисля че си работи перфектно. тия кондензатори се сменят срещу 2$ единия и дъното става като ново. просто не ми се седи без компютър 2 дена докато ми ги сменят.

10х на всички :) машината е поръчана вече(P4) и ако може някой от модераторите да делни темата за да не се разгарят излишни спорове :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...