w00x Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Че той и солтека си с 6 канален звук значи единствената причина поради която м/у тези три дъна си избра Епокса беше по голямата гаранция, но това не е толкова голям проблем и може да бъде всяко едно от тях в случая проблема е дали да е атлона или интела май ще трябва да се уточня. видях че си писал Епокса с пентиума. затова тоя асус въобще не го засегнах. не бях видял че солтека е с 4 канална, затова казах че предпочитам Dual Chan ram-а (солтек) пред 6 каналния звук (епокс). сега разбраха ли ме всички. сега.. след като виждам че солтека също има 6 канала... не виждам защо тоя епокс изобщо е в списъка. солтек са страхотни дъна .. по мой наблюдения.. лични наблюдения. имам солтек от 4 години.. и нямам нито един проблем.. само дето има 3-4 издути кондензатора и вентилаторчето на чипа не върти от 1-2 седмици, но това не му пречи. ако се сменят кондензаторите и се смаже вентилатора, ще стане като ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 little, kaji nekva cena da ti predloja ne6ti4ko dobro spored men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 EPOX 4PDA3I, intel 865PE SATA Intel P4 3.0/800 GHz 1MB-----------Ami tova vzemi ama sas ASUS MB ako moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 3, 2004 Author Share Posted October 3, 2004 Predlagam ti slednite vazmojnosti:1.ABIT AN7/NF2 ULT 400/MCPT/GURU + ATHLON 3200+ /2G/512K CACHE 2.ASUS A7N8X-E DELUXE W WI-FI + ATHLON 3200+ /2G/512K CACHE 3.ASUS A8V DELUXE/KT800PRO/WIFI + ATHLON64 3000+/2G/512K CACHE 4.ASUS P4P800-E DELUXE W WI-FI + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE 5.ABIT IS7-G/865PE/ICH5R/GLAN + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE <{POST_SNAPBACK}> Първите 2 изобщо не ми вършат работа в случая а на останалите можеш и сам да видиш цените Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Първите 2 изобщо не ми вършат работа в случая а на останалите можеш и сам да видиш цените <{POST_SNAPBACK}> Znam 4e sa skapi4ki no ako zimash ne6to seriozno tova e reshenieto za men. S tezi Configuracii stavat JELEZNI PC-ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Значи около цената(~85$) която може да си позволи за дъно(или по точно това което му остана след като си избра процесор) от по "свестните" дъна са:Дънo ASUS P4P8X s. 478, intel 865P,800, 4xDDR333, AGP 8x, Marvel Gigabit LAN, Audio, ATA100+SATA, ATX Сега пък и някакви 333 MHz измисли ??? Ако можеш да ми обясниш какви са и имат ли почва на това дъно ще те призная Смех отвсякъде ??????????????????? Смех за кое от всякъде? ти ли не четеш или аз виждам три тройки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 vseki s mnenieto si. FiXeR, можеш ли да си замълчиш поне веднъж? Непременно искаш да си на топ-а? Аз пък се занимавам с хардуер от 15 години, следя тази тема откакто е отворена, обаче не съм тръгнал да давам 'вещи' мнения за неща, за които не се чувствам уверен. Бъди малко по мислещ, преди да натиснеш копчето "Add Replay". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 ??????????????????? Смех за кое от всякъде? ти ли не четеш или аз виждам три тройки? <{POST_SNAPBACK}> Специално и изключително за теб уточнявам, че на което и дъно от изброените да сложиш и в четирите слота РАМ ще вървят на 333 MHz, това както сам се сещащ (надявам се) не означава, че не поддържат ДДР 400 ... Дано да ти е станало ясно за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Смеха е за вас. Dual Channel DDR400 е дъното. То не може и да е друго с 865. ASUS P4P8X Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 FiXeR, можеш ли да си замълчиш поне веднъж? Непременно искаш да си на топ-а? Аз пък се занимавам с хардуер от 15 години, следя тази тема откакто е отворена, обаче не съм тръгнал да давам 'вещи' мнения за неща, за които не се чувствам уверен. Бъди малко по мислещ, преди да натиснеш копчето "Add Replay". <{POST_SNAPBACK}> Ne iskam da sam na top-a i vaob6te ne me interesuva mnenieto ti. zatova ti zamal4i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 3, 2004 Author Share Posted October 3, 2004 little, kaji nekva cena da ti predloja ne6ti4ko dobro spored men. <{POST_SNAPBACK}> Значи кое е добро според мен знам много добре продавам машинки от доста години и нямам проблем с това ако зависише от мен да избирам м/у това което съм написал отдавна да съм взел П4 със солтека например, ако беше просто някой клиент да съм му дал това което иска и да съм забравил отдавна за това, но както съм пояснил в началото става въпрос за приятел който ме изкарва извън нерви вече и определено не знае какво иска а на всичкото отгоре и не му достигат пари за по добро дъно, което ограничава избора до минимум и за двете платформи и за да се реши по бързо проблема пуснах този пост и се надявам да реши нещо на фона на написаното тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 @ ФИКСЕР А ти виж колко глупости си писал в темата. Специално обърни внимание на дъната, които си предложил. При положение, че става въпрос за амд64 и П4. Ама ти си се занимавал цели 2 години с хардуер, така, че сигурно в нас е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Значи кое е добро според мен знам много добре продавам машинки от доста години и нямам проблем с това ако зависише от мен да избирам м/у това което съм написал отдавна да съм взел П4 със солтека например, ако беше просто някой клиент да съм му дал това което иска и да съм забравил отдавна за това, но както съм пояснил в началото става въпрос за приятел който ме изкарва извън нерви вече и определено не знае какво иска а на всичкото отгоре и не му достигат пари за по добро дъно, което ограничава избора до минимум и за двете платформи и за да се реши по бързо проблема пуснах този пост и се надявам да реши нещо на фона на написаното тук <{POST_SNAPBACK}> Dobre. Predlojih ti drugi ma karai. Spored men Soltek K8AV-R Athlon 64 s.754 s AMD ATHLON64 3000+ 2GB/512k e po-dobro re6enie ot drugoto za6toto sam bil sas SOlTEK i mi e haresalo kato dano i darjane po vreme na rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 @ ФИКСЕР А ти виж колко глупости си писал в темата. Специално обърни внимание на дъната, които си предложил. При положение, че става въпрос за амд64 и П4. Ама ти си се занимавал цели 2 години с хардуер, така, че сигурно в нас е проблема <{POST_SNAPBACK}> Mi ASUS A8V DELUXE/KT800PRO/WIFI + ATHLON64 3000+/2G/512K CACHE ASUS P4P800-E DELUXE W WI-FI + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE ABIT IS7-G/865PE/ICH5R/GLAN + P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M CACHE ne sa spored teb za P4 I AMD. Stiga si sa obajdal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Аве Soltek са яки дъна, е ... само дето има 3-4 издути кондензатора и вентилаторчето на чипа не върти от 1-2 седмици, но това не му пречи No comment !!! Важното е да е доволен човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 @ fixer луд умора няма а първите две дъна къде са бе умнико Само инфантил може да ги сложи тука в тая тема. Бе..... що ли ти обръщаме внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 що ли ти обръщаме внимание Споко....сега ще ти затвори устата....на бас? Ако не си е легнал да спи, разбира се.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Аве Soltek са яки дъна, е ... No comment !!! Важното е да е доволен човек. ми за 2-3 години работа... без да се изключи компютъра нито веднъж (освен когато е спирал тока) мисля че си работи перфектно. тия кондензатори се сменят срещу 2$ единия и дъното става като ново. просто не ми се седи без компютър 2 дена докато ми ги сменят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PC-KILLER Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 SOLTEK RULES BTW az predpochetah da zema 2800+ BOX pred 3000+ Tray. Cenite biaha ednakvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 10х на всички машината е поръчана вече(P4) и ако може някой от модераторите да делни темата за да не се разгарят излишни спорове Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Добави и с какво дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 Добави и с какво дъно <{POST_SNAPBACK}> Последно си реши да е Епокса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Atlon4eto ama i zdravo ohlajdane che dosta grei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 AMD - tva e! Po-evtino, po-dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 раида върви ли? ------------ това от любопитство той е с един диск сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.