d_micev Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 ami problemat mi se sastoi v tova che pri instalaciata sled kato si instalira ot setup-a disk1 disk2 disk3 i Play disk mi iska niakakav si disk0, kvo po diaolite e tva? Niakoi ako znae neshto neka da ne se pritesniava da spodeli po vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Mi v play diska ima crack trqbva da go sloji.A po dobre si zemi noviq crack za da ne izhvarlq ot igrata eto ti linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted May 23, 2003 Author Share Posted May 23, 2003 iavno ne sam se izrazil pravilno... tozi disk0 ne mi go iska sled kato instaliram igrata, a oshte pri instalaciata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 ami problemat mi se sastoi v tova che pri instalaciata sled kato si instalira ot setup-a disk1 disk2 disk3 i Play disk mi iska niakakav si disk0, kvo po diaolite e tva? Niakoi ako znae neshto neka da ne se pritesniava da spodeli po vaprosa d_michec kak se kazva igrata znam 4e stava vupros za matrix ama kak se kazva istinskoti ime i kade da q tursq 4e mi se igrae,pls kaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 neti trqaa super umrqla igra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.