D-Devil666Hell Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Свински врат на скара + пържени картофки + 5-6 Стела Артои + кутийка кондензирано мляко МММ МММ МММ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Свински врат на скара + пържени картофки + 5-6 Стела Артои + кутийка кондензирано мляко МММ МММ МММ За кво ти е кондензираното мляко?!? Иначе за останалото напълно сме на 1 мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 За мене няма нищо по вкусно от домашно приготвена МУСАКА + домашно приготвено КИСЕЛО МЛЯКО едит: А за скарата най-вкусна ми е на село , когато се направи както трябва - с истински дърва и истински огън , а не някакви гадни електрически. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 едит: А за скарата най-вкусна ми е на село , когато се направи както трябва - с истински дърва и истински огън , а не някакви гадни електрически. И най-вече когато аз сам съм си ги обръщал пържолите за да добият точния вид който да ми хареса най-много а не печени-недопечени както по заведенията ги правят... Като сложим и чистия балкански въздух на вилата и малко бира работата става 6+ просто Иначе и мусаката и зелевите сърми са хубаво нещо. Оооо и витата баница. Закъде без вита баница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Ами любимото мо нещо е Пиле ЦЕЗАР, приготвено от женами. А по алкохол много не си падам освен по бира, вино и уиски понякога. Но в повечето случаи предпочитам кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Карнобатска и пилешки сърца в масло Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Тъй като не пия никакъв алкохол, любимо питие ми е Coca-Cola или нещо от този сорт газирани безалкохолни напитки, а за храна - майка ми прави нещо страшно вкусно, пилешко филе с кисели краставички, гъби, лук, сос и става божественярско. Напомня на пилешки жулиен. Иначе обичам страшно много пиле "Луциферия" - пилешко филе, навито на руло, сос "Беарнез", топено сирене за пълнеж, леле, как го приготвят в хотела, не е истина. С 2-3 бродчета... Чак се размечтах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobymdance Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Здравейте на всички значи любимото ми Ядене е Гъши Дроб в масло а идеално със него върви една студена Биричка !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Ами тва което никога не ми би омръзнало и което най-много обичам май е ориз с пилешко просто полудявам като вида ориз а иначе за пиенето в момнта не се сещам нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanyurukov Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 сланина с мастика и мента Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 От както започнаха жегите май любимата ми храна са салатите, и добре охладеният таратор с много копър магданоз и чесън, че без него неможе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Аз пък обичам лятото всичко със зеленчуци и най-много това , сирене с домати и препечени филийки ... с чай или студена вода с малко лимон . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Студен таратор с орехи и сочна пилешка пържола Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Така като се замисля - ВСИЧКО (с малки изключения) Това таратор, пържоли, кебапчета, мусака, сърми, картофки + бира ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Това таратор, пържоли, кебапчета, мусака, сърми, картофки + бира ... Мухахахаха, подушвам, че сме от една порода Ся заради теб ми се приядоха картофки и пържоли, а поради странния час няма от къде да си набавя пържолите, че денонощни магазини не останаха в тракия Иначе сега лятото много ям дини, то като се замисля от плодовете ям само банани и диня, така че ся е момента да се възползвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Мухахахаха, подушвам, че сме от една порода Ся заради теб ми се приядоха картофки и пържоли, а поради странния час няма от къде да си набавя пържолите, че денонощни магазини не останаха в тракия Иначе сега лятото много ям дини, то като се замисля от плодовете ям само банани и диня, така че ся е момента да се възползвам А да, как пропуснах дините? Те попадат в категорията "ВСИЧКО" но също са ми измежду най-любимите неща като таратора... ммм и пържените яйца (но с печена чушка)... и баница... и пица... абе всичко... това яденето е хубаво нещо ей И след това ако може човек да се опъне и да дремне малко е най-готино Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Пилешки пържоли с ориз/картофи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 панирани свински дробчета (както ги прави мама) и биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.