vas90 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Гъби в масло , салата "Снежанка" и "Шопска" , Coca Cola , пица , пилешка пържола Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 гъби във всякаква комбинация,свинско и много водка особенно Търговище Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 ястие-пилешко и свинско месо,стар лук,зелена и червена чушка,тиквичка,картоф,всичкото това задушено с маргарин и много подправки на тиган.за питие-голяма мента с малка мастика във висока чаша и отгоре един тоник,ледено студен,с много лимон. <{POST_SNAPBACK}> А пържени картофи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ястие-Пържоли Питие-бира,водка,натурален сок,кока кола и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ми едно от любимите ми ястия(понеже те са много и няма да ми стигне мястото да ги изброявам)ми е агнешко на Гергъовден!Много ми се услажда.А що се отнася до любимата ми напитка, то това е кока-колата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Кържени пъртофки и бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Пиле с гъби и топено сирене - правя го страшно...става и с пържоли за почитателите на свинското. За питиетата - домашна крушова ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Кържени пъртофки и бира <{POST_SNAPBACK}> хаха т'ва звучи добре а иначе за предния пост агнешко мразя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 - Боб бял... гориво за терористи! Яжте за да взривявате! - Боза и айрян! (Българи сме все пак)... въпреки че то бозата е малко турско питие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Аз не мога да кажа кое ми е любимито. Иначе може скара...... А за пиене фанта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Кържени пъртофки и бира <{POST_SNAPBACK}> брой ме и мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Огретена на snejko ! Пилешко бонфиле. Препечени филиики с масло, горски чай и сладко от диви ягоди(само сутрин). Панирани пилешки хапки. Пица. ЧИЙЙЙЙЙЙЙЗкейк (обожавам го). Бланширан ориз с много соев сос и зеленчуци( без чушки). Сирене по шопски. Байганети. Паниран кашкавал. Омлет с шунка. Огладнях изведнъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Пиле изпечено в полу-лютив сос от китайския и панирани хапки пак от там За пиене спрайт и бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Бира с кифтенца Густо Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 перфектното мезе - гъби със синьо сирене , запечени в масло Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Ми аз сичко обичам ма сега нали е лято най-яко върви панирани или само пържени миди с бира. Оле убивам за тва. Или лещичка.....ммммм тва е идеално за лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Панирани сърнели (за незнаещите, сърнелата е вид гъба) Пържени картофки с бира Кифтета с бира Ориз със зеленчуци и пилешко от китайския Славянски гювеч (което пак си е ориз със зеленчуци и месо) Спагети със специален доматен сос Пиле в сладко-кисел сос Мариновани пилешки пържоли Дюнери и да не забравя, за пиене - бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ммм миди с бяло сухо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 лазаня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ядене много - основно обичам bulgarian traditional , и естесвено кебапченца и кюфтенца с биричка, пица, лазаня, спагети, тортелини и всякакви такива италиано глезотий Обичам количк, фантичка - портокал А за истинско питие - само чисто Уиски - задължително Шотландско, Ирландско, макар да има моменти изключения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherbear Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Най уважавам пилето във всичките му форми (самода не е пържено) За салатка смесвам Великденска и Мешана, като я овкусиш става иделна За мезе обичаино си нареждам 10 вида шунка... И обикновено поливам всичко със 150г Руска Водка и сок от вишни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Ястие-Пица Питие-Кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziggie Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Зелен Smirnoff, за безалкохолно таратор и мезенце октопод в червен сос, варени раци, скариди на скара и пекани миди. И риба не е излишна /квато и да е/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Българска, Италианска, Китайска кухня. Питиета: Вино, бира, газирани сокове. Не знам защо, но чистия сок не ми се харесва, обичам изкуствените боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Ся ми е промил мозъка новия сок на ФЛорина 100% Грейпфрут...мммм...с хубава водка :) Прекалено е хубаво за да е истина.Е и за хапване де ,нали за това е темата ,нещо подобно на пиле "Авалон"( пилешко филе със топени сирена ,кашкавал ,сос бешамел ,кис. краставички ,бекон и бържени картофки ( да това е едно ядене ) ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.