en3rgy Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 PIZZA S PEPSI! <{POST_SNAPBACK}> и някво шоколадово десертче няква псатичка (мн си падам по сладки нещица), с компот от ягоди в дом. условия иначе съм всеядно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Мексиканска Кухня, <{POST_SNAPBACK}> Не съм пробвал, но съм ял Мексиканска салата и повече няма да я повтора тая грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 предпочитам месните изделия и ястия дето има една дума `да е драно а не брано` е малко зеленчук за гарнитурка става но иначе не относно питиетата алкохол всякакъв а за разредител (когато се налага) тоник или сода слимон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Не съм пробвал, но съм ял Мексиканска салата и повече няма да я повтора тая грешка. <{POST_SNAPBACK}> Защо? Хехе,и аз в началото не обичах изобщо такива ястия,защото ми бяха лютиви,ама то се свиква Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Пържени картофи и бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 dosta si padam po kitaiskata kuhnq i za piene vino Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Pizzaaaaaaaaa !!! А иначе обичам и салатите - всякакви А за пиене - натурален сок , по възможност касис ... и разбира се NO alchohol !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Защо? Хехе,и аз в началото не обичах изобщо такива ястия,защото ми бяха лютиви,ама то се свиква <{POST_SNAPBACK}> Мексиканската салата, която опитах не беше лютива, а просто безвкусна. Инъче обичам лютиво макар, че е доста вредно за стомаха. edit-що никой не е писал сладолед бе ? Само аз ли се кефя на сладоледа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 az pyk ako pone vednyj sedmichno ne qm liuto ne se chuvstam zadovolen ot hranata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 бира с пилешки сърца или картовки Пс: без спиртове защото ми влияят много зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Jin Feat. Tonik Martini Campari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 бира с пилешки сърца или картовкиПс: без спиртове защото ми влияят много зле <{POST_SNAPBACK}> И за мене това.А от сериозните манджи - свинско със зеле. А напоследък,поради някакъв бесен стремеж към експерименти - зелен фасул,картофи,грах и фиде на чорба Ама и спиротве не отказвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 И за мене това.А от сериозните манджи - свинско със зеле.А напоследък,поради някакъв бесен стремеж към експерименти - зелен фасул,картофи,грах и фиде на чорба Ама и спиротве не отказвам <{POST_SNAPBACK}> То и аз не пия спиртове но в четвъртък се вдигнахме от Пещерата,забихме се в Гладиатори,едни водки,едно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Овчарска салата 2 бр , Пещерска - отл. 5 бр , Пилешки дреболии в масло... И не ме търсете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Force Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Бира и картофки рулез Link to comment Share on other sites More sharing options...
an2 Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Обичам свинско филе с гъби.А за пиене-САМО ВОДКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Всичко що е спиртно без водка. Хапване : картофки,цаца,китайски манджи,пиле на грил/жар и т.н немога да изброя толкова ядене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Телешки пържоли със сос в тенджерата под налягане и бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 oh, sega kato sam v USA da ne vi kazvam na vsi4ki kolko mi lipsva Bg mandjata....... nqma druga kato neq..... sega si spomnqm.... kartofenite kiufteta na mama, i spanaka sas tele6ko...., airqn.... sas istinsko Bg kiselo mlqko....., quality pizza (predstavete si tuka i tva nqma).. bqlo sirene.....sarmi s lozovi lista, star fasul v giuve4, agne6ko s oriz, orizenata supa na baba, katmi, ka4amak, maamu!!!! aide... stiga sam se otplesvala.. samo edno 6te vi kaja! cenete malkite ne6ta dokato gi imate, 6tot kato gi nqma ve4e i use6tate kak ne mojete bex tqx. oo, i kamenitza!!!! Kamenitza RULZ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Мариновани пилешки пържоли с мед и соев сос. Карамелизирани пилешки крила на жар. Сиринц мезе (ако някой иска резептата, ще му я дам, преди време я подарих за р.д. на Godfather). Скариди, раци, миди, водорасли,всякаква морска сган (не се заяждам със Zgan, просто така ми дайде ). Крем карамел За фиркане - сливовица, водка, украинска перцовка, мастика ... бе всичко що не е джин, уйски и бяло вино. Туйто! P.S. И бири. Много бири ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ZA iadene sekvo kitaisko. Tas kebap. O 4erveno Vino. I bira.(to bez neia mai ne moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CELEDA Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 В домашни условия:пиле с картофи,ризото,гювече,пълнени чушки и др.за пиене в дом. усл. прясно мляко,айрянче За заведение:Пилешка пържолка с кюфтенце и пържени картофи + бира или водка с кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 i 6kembe 4orbata na baba..... pileto sas zele i oriz na drugata mi baba..... mekici sas qbalkovoto jele (pak na baba).... kiufteta ot magdanoz ili tikvi4ki.. mandja s bamq.... banica sas spanak.. 6trudel.... tikvenik..... uto4nqvam 4e vsi4ko e doma6no i izpipano.. kupenoto ne struva! domaten sok..... rom s kola..... prqsno mlqko s menta..... karameleno prqsno mlqko po specialna recepta..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 umm, well. Пиене: газирано: Coca Cola и Pepsi (редувам ги през n седмици), натурално газирана минерална вода Банкя и Горна Баня. алкохолно: Столично тъмно (бира), Червено вино (Гъмза, 1997) Ядене: Най-вече лазаня, в повечето "разцветки". Иначе пица, зелевите сърми на баба както и палачинките и катмите й Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Манджа: Пица и картофи (пържени, варени, печени... квито и да са обожавам ги) Пиене: Кола и бира (Загорка предимно или Шуменско или квото донесе баща ми в нас ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.