ROBIN Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 В информацията за този телефон от mobilebulgaria.com дават време на разговор 10ч, време на готовност 770ч. В gsmarena.com му дават 275ч / 5ч20мин. Нека някой които има този телефон да каже колко време му държи горе-долу батерията, защото си търся евтин телефон с максимално издръжлива батерия. Този ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Точно този нямам, но имам опит с подобни на него. По принцип данните за издържливост се дават при идеално покритие и плътност на мрежата и за съжаление не винаги се покриват с реалностите. Този е с цветен дисплей, полифония и др. така, че можеш да очакваш доста по-малко в реални условия (с батерията, която е дадена - Li-Ion 860 mAh). Ако някой има точно този модел - ще каже колко точно по-малко. Ако почукваш и малко игри - още по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Много относително е. Зависи къде се намираш и колко често сменяш клетките, които те обслужват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 DANKO си купи такъв преди 4 дена, ще изчакаме още малко (поне още един цикъл на зареждане) и ще се разбере Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 някой който има такъв гсм няма ли да си даде мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Imam takav GSM C385!Zaredih tel to4no sled 1 sedmica.No sam na Prima i ne govorj mnogo+sms-i!Taka 4e ne pove4e ot 275 4asa o4akvam da kara bateriata!No ina4e za tij pari-185 lw telefonat e dosta dobar pone za men.Ima dosta funkcii,koito o6e ne sam razu4il:)Zasega sam dovolen!A,samo da kaza,4e bateriata e 860 mah<za6oto mai ima i po-malka-6oo mah.Taka 4e gledaite predvaritelno bateriata kakva e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Offtopic: Какъв е този сайт GSMARENA.NET? Съществуващ ли е щото на мен не ми го отваря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Offtopic: Какъв е този сайт GSMARENA.NET? Съществуващ ли е щото на мен не ми го отваря? <{POST_SNAPBACK}> http://www.gsmarena.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.