Jump to content
BulForum.com

Lesno li priznavate...

Recommended Posts

Обикновено при мен чувствата се появяват чак след като съм опознал дадения човек,защото в хави като любов от пръв поглед не вярвам.Тогава ми е лесно да си ги кажа.Но ми е адски трудно,когато трябва да сваля някоя мацка,за да може да се стигне и до момента с чувствата.Обикновено се издънвам адски много,или казвам някакви простотии или нещо подобно-спъвам се ала бала.Та това ми е трудно,то пак е един вид признаване на чувства де-признавам,че харесвам някого.Абе олигофрен съм си,някоя мацка ако нещо ме е харесала по-добре да ме сваля,щото аз какъвто съм бльон.......

Същата работа съм и аз!!!!БЛЬОН!!!

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Без бой си признавам, хич не се замислям дали ще ме отхвърлят или не. В крайна сметка, ако от другата страна няма интерес няма смисъл да въздишам тежко и да се чудя що съм такова срамежливо теле.

:blink: :( :angry1 :angry: :bgrin: :confused :inqn taka, sega ne sum v nastroetnie da 4ata drugite postove taka 4e davam napravo!

Kakvoto i da si govorim tuk v foruma, kato zastane6 lo4i v o4i s vuprosniq 4ovek / 4ove4ka, ne6taa mngo se promenqt! Moq suvet e kajete tova koeto milite, ne go zadurjaite v sebe si, no po takuv na4inq 4e da ne zasegnete gruiq! tozi urok go nau4ix dnes!, i moje bi e nai- skupiq mi urok koito nqkogo sum polu4avaL! struva6e mi zagubata na momiceto koeto obi4ax,! i 4esno kazano ne mislq 4e si zaslujava6e!! :((( PEACE 4 all :cry :sayjin :wacko: ;)

Никога не си признавам за нищо :excl: дори да знам че съм виновен... Често пъти се е налагало когато видя, че приятелката ми е права да направя така, че накрая тя да се чувства виновна.., но не ме гледайте мен ;) Това е болестно състояние...

НЕ СИ ГИ ПРИЗНАВАМ А И АКО РАЗБЕРА ЧЕ ИМАМ ЧУВСТВА ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ОПЕТВАМ ДА ГИ СКРИЯ И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НИКОЙ НИЩО ДА НЕ РАЗБЕРЕ. ЧАКАМ ВИНАГИ РЕАКЦИЯТА ДА Е ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА

Баси за да признаеш тряа да има чувста. Както каза и някой по-горе, аз не вярвам в любовта от пръв поглед. И като зема да опозная някое момиче и то почва да ме взема за приятел, не за потенциално гадже. И така става мноу тъпо, ама ко да са напраи. :( И аз като призная и повечето случай - аз не те възприемам по такъв начин. За мен ти си приятел и така... :)

Работата е да стиснеш зъби и да идеш да приказваш. Като почнеш веднъш да говориш и всичко се излива като от самосвал :D

Priznah 4uvstvata si na edno mom4e direktno v o4ite,izvikah go i mu kazah "ami....obi4am te" i to gorkoto :wacko: Bqh dosta hlytnala.E,sled nqkolko dni stanahme gadjeta i sled 2 mes me zarqza zaradi nai dobrata mi priqtelka.Eto za6to se zarekoh-nikoga da ne priznavam pove4e.Ako i toi e re6il da 4aka,6te go iz4akam izvestno vreme i ako ne kaje ni6to direktno/za6toto ot nameci hi4 ne se use6tam :huh: /,6te si ostanem priqteli :)

Priznah 4uvstvata si na edno mom4e direktno v o4ite,izvikah go i mu kazah "ami....obi4am te" i to gorkoto  :wacko: Bqh dosta hlytnala.E,sled nqkolko dni stanahme gadjeta i sled 2 mes me zarqza zaradi nai dobrata mi priqtelka.Eto za6to se zarekoh-nikoga da ne priznavam pove4e.Ako i toi e re6il da 4aka,6te go iz4akam izvestno vreme i ako ne kaje ni6to direktno/za6toto ot nameci hi4 ne se use6tam :huh: /,6te si ostanem priqteli  :)

moga da ti kaja che si postupila pravilno mojes samo da se surdis na nai-dobrata ti priqtelka (i kak po dqvolite moje da e nai dobra stom taka e resila da bude s nego ?v sledstvie ot koeto na teb ti e kofti ??) i suotvetno na tova momche che ne e otkliknalo ...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

mi po proncip mi e malko trudno da preznaq 4uvstvata si :blush: no zavisi i ot 4oveka pred men .ako re6a 4e si zaslujava moga da napravq vsi4ko. ta kakvo ostava za preznanie .kato se zamislq :confused be napravo nemoga da se poznaq ponqkoga :allien

Много рядко се случва да споделя чувствата си с определения човек, тъй като доста време отделям за глупости от сорта :

" - Ами ако не ми отговори с същото, ами ако това, ами ако онова....."

Та такива тъпи въпроси като ми влезят в главата направо побеснявам и страшно много се ядосвам на себе си :(

И общо взето изводът е такъв: 1 чашка ракия предварително помага да не мислиш толкова много за последствията, и вече всичко зависи от момента на истината.

Страмното е, че съм решил, че в любовта не ми върви толкова, и съм оставил всякаква инициатива на другия пол. Явно съм пълен идиот, но по-добре да не се самозаблуждавам с мисли за тая и оная.

Наистина, проблемът е само да започнеш да признаваш чувсвата си, от там нататъка всичко си идва от самосебе си. Но резултата - Какъв ще е, за добро или лошо - не може да се предвиди :(

Хм, лесно ли признавам .....Ми зависи .....от човека ...всичко мога да си кажа на човек, който знае как да ме предразположи(доста е трудно, трудно се доверявам), а ако говорим за признаване на чувства пред момиче въпреки че изобщо не ми пука и не съм срамежлив тва е едно от слабите ми места...... и не бих признал чувства ако не съм сигурен, че другия ще ги сподели :inqn

priznavam samo s boi... :P. nqkak si ne e lesno da se razkrie6 dori pred lubimiqt 4ovek. mnogo kofti za6toto ponqkoga iskam da kaja kakvo 4uvstvam oba4e ezika mi se zaplita i nakraq izliza ne6to drugo :wacko:

Накрая излиза нещо от сорта, "абе...ти гледа ли прогнозата за времето, какви студове се задават, ужас, тц-тц" :)

Никога не е лесно да признаеш на някого че истински го обичаш. Все се чудиш дали тя/той няма да те отреже, и накрая докато се наканиш да и/му кажеш - тя/той си намерили някой друг или (както в моя случай) заминават да живеят извън България. Така че, ако някой наистина ви харесва - разкрийте и/му чувствата си докато е време за да не съжалявате после.

П.С. - Осъзнаваме колко много обичаме някого едва когато го загубим.

Вчера ми се случи да трябва да си призная.И не събрах смелост да го кажа, когато бяхме аз и тя.Сериозно не знаех какво да кажа.Направо се побърках...

Вчера ми се случи да трябва да си призная.И не събрах смелост да го кажа, когато бяхме аз и тя.Сериозно не знаех какво да кажа.Направо се побърках...

Споко пич. И аз го имам същия проблем. Следващия път просто се отпусни и действай! Абстрахирай се от мислите че може и да не се получи, ще ти е много по-лесно.

Проблема е в това, че тя вече знае.Вечерта ми прати няколко sms-а и много настояваше да й кажа.Аз викам това не е за sms, но тя си е настоятелна кучка ( така си викаме на "кучко" )и нямаше какво да правя.И и казах така след, което последва sms чак след 1-2 часа.Ами това ми дойде мн, не знам какво да ти пиша.И за утре имам малко работа няма да можем да се видим.Айде кажи ми какво мога да си мисля АЗ в тоя момент.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...