HVB Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Гледам тази тема от извесно време и викам и аз да напиша нещо значи преди харесвах Попай моряка Том & Джери казвам преди щот ся не ги дават а ся Юги о Краля на Шаманите тва са ми любимите а иначе редовно си гледам Jetix (и cartoon nerworк гледах ама го спряха ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 taka kato 4eta vijdam 4e ima i lubiteli na jetix abe da mi kajete ot de da si dratpna Galactic Footbal prosto tova e krasota za o4ite takiva qki sceni ima samo 3 ili 4 episod ne sam gledal sashto mnogo saribeni sa Monster Woriors deto loshiq e starec deto si otmashtava na grada deto sa go slojili v star4eski dom s 4udovishta i ot nego ne sam gledal edin episod a mnogo iskam da gog gledam nqkoi da dade prodlojeniq shte sam mu zadaljen mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 аа забравих да кажа и Shaman King Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 "Тайнствените Златни Градове" !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Ходи го гледай по Диема+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 oshte edin glas za shaman king tova detsko sam gledal vsi4ki episodi pone 5 pati Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Когато бях на морето се разцепих на гледам ед,едд н' едди(по-принцип нямам кабелна)...такива лафове никъде другаде не пусакт... Така ,че айде някой ако зане къде има някой сериой да каже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Benji, Zax and the Alien Prince- Бенджи, Закс и Звездният Принц Тайните разследвания на инспектор Хлорофил (Смокини и черници борбата с престъпоността продължава хаххаах ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 dai линк за това с хлорофила Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 dai линк за това с хлорофила О да! Не вярвам някой да намери нещо. Аз търся от "Четвъртък, 2003, Ноември 27 17:05:17 EET" и още не съм се добрал до нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Имаше ено за един тостер и цяла камара джаджи други с него дето обикаляха да си търсат стопанина Много му са кефех. Други любими ми бяха анимациите по историите на Шерлок Холмс. Преди ги въртяха мноо по кабеларките ся никаде ги няма (то като казвам преди да са има в предвид ено 7-8 години назад във времето ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Lion King повече нямам какво да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Lion King повече нямам какво да кажа. Като каза Lion King се сетих, че преди години по БНТ пускаха детски в неделя! Имаше едно което се казваше гумените мечета, беше много зарибено. Сещам се че имаше един Мазньо, тоя къртеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Имаше ено за един тостер и цяла камара джаджи други с него дето обикаляха да си търсат стопанина Много му са кефех. Други любими ми бяха анимациите по историите на Шерлок Холмс. Преди ги въртяха мноо по кабеларките ся никаде ги няма (то като казвам преди да са има в предвид ено 7-8 години назад във времето ) приключенията на малкия тостер и със сичките му приятели стваше нещо , някво одяло до тресна мулния и се запали и се от тоя род Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Е го е "Transylvania Pet Shop" и Доктор Зитбаг http://images.google.com/images?q=Dr%20Zitbag http://images.google.com/images?q=Transylvania+Pet+Shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Като каза Lion King се сетих, че преди години по БНТ пускаха детски в неделя! Имаше едно което се казваше гумените мечета, беше много зарибено. Сещам се че имаше един Мазньо, тоя къртеше Аз имам касетка с тях тъй тъй ми се гледа нещо ако зема да ги гледам ще съм много хубав само за снимка . Много се смях на Шрек 1 и 2 , Ариел ( моята детска любв но тя ми изневери ) Красавицата и Звярът , Коли сега е по кината 3 пъти съм го гледал много яко детско , Lion King май си поревах на това филмче непомна вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Отскоро по ФоксКидс дават "Интергалактически Футбол". (или нещо такова). Има готини ефекти и "графика" Обаче едва ли можеха да сложатпо-некадърни гласове на героите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 SpongeBob SquarePants forever Голяма простотия ама ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Toy Story 1 и 2 мн ме кефише Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Trigun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Отскоро по ФоксКидс дават "Интергалактически Футбол". (или нещо такова).Има готини ефекти и "графика" Обаче едва ли можеха да сложатпо-некадърни гласове на героите... Мен също много ме кефи! А да знаеш откъде може да се свалят някакви епизоди? Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Странните приключения на Нилс Холгерсон...нещо такова беше - обикаляше света, яхнал патока Мартен, а водачката на ятото се казваше Ака Кнебекайзе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 "Brother Bear" и "Brother Bear 2" последното го гледах преди няколко часа и мога да кажа, че са страшно готини и двете части! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Хехехе най-якото незнам кое е , защото не е едно ! Иначе основно новите анимаций ме кефат на макс ! БроБеар , БроБеар2 , Айс Ейч и други подобни , но сега гледам , че ще излизат много яки анимаций и анимета ... вижте едно демо от cybergraphix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotteskrieger Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Най-дивото сериалче за мен е Shadow raiders-war planets, плътно следвано от Hellsing А филм ... не зная ... може би Ледена епоха.. то се харесва и на малки, и на големи де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.