DJ CyberGod Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Scooby Doo rulez!!! <{POST_SNAPBACK}> leleeeeeeeeee padenie palno padenie!!! kak moje... za men tova detsko e naj-ujasnoto neshto koeto moje da mi se sluchi?!! po edno vreme imashe scooby week po cartoon-a i cqla sedmica beshe non-stop taq prostotiq... malko mi ostavashe togava da si rezna venite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 leleeeeeeeeee padenie palno padenie!!! kak moje... za men tova detsko e naj-ujasnoto neshto koeto moje da mi se sluchi?!! po edno vreme imashe scooby week po cartoon-a i cqla sedmica beshe non-stop taq prostotiq... malko mi ostavashe togava da si rezna venite... <{POST_SNAPBACK}> napalno sam saglasen scooby doo e nai golqmata tapotiq na sveta ... az se kefq na samurai jack dexter i podobni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 leleeeeeeeeee padenie palno padenie!!! kak moje... za men tova detsko e naj-ujasnoto neshto koeto moje da mi se sluchi?!! po edno vreme imashe scooby week po cartoon-a i cqla sedmica beshe non-stop taq prostotiq... malko mi ostavashe togava da si rezna venite... <{POST_SNAPBACK}> Е чак да си режеш вените... надей така! Beast Wars e най-доброто, жалко, че ги няма всички епизоди на вареза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 За мен готини филмчета са Том и Джери,сем.Флинстоун,костенурките Нинджа,капитан Планета,Ну пагади,Малката русалка,Гумените мечета и още много много други.Но Том и Джери си остава класика. И до сега го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Но Том и Джери си остава класика. И до сега го гледам. <{POST_SNAPBACK}> az da popitam koi ne go gleda. po edno vreme ima6e maratoni na Tom i Jerry po cartoon-a i se razmazvah ,po cql den samo Tom i Jerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 66666 kat malak maina mnoo se bqh zaribil po Kostenyrkite ninja.Ma opredeleno nai qkoto e Tom & Jery kvo da vi kaja te teq dvete sa6stestva samo se preebavat edno drygo,a tva e qko da go gleda6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Kostenurkite Nindja, Marian parvata, Me4eto Rakspin, Tom i Jery i tnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Барбароните и Плодчетата рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Beauty and the Beast (1991) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Nai-mo6noto film4e e South Park,teq debili vseki pat kato gi vidq i se pomazvam ot smqh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Scooby Doo Cow and Chicken Dexter's Laboratory TOM and JERRY Batman LION KING Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Happy Tree Friends RuUulLlZZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Happy Tree Friends RuUulLlZZz <{POST_SNAPBACK}> INCREDIBLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Капитан Планета беше най-култовото, поне за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 "Гумените мечета" "Чип и Дейл" "Семейство Флинстоун" "Пинко розовата пантера" "Снупи" "Ариел малката русалка" е това просто умирах да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Капитан Планета беше най-култовото, поне за мен <{POST_SNAPBACK}> и аз мноо му се кефех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 dbz Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Опасния залив Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А освен че си споделяме любими детски спомени, може ли примерно автора на темата да едитва първия пост като добавя линкове към детските филмчета. Мисля да започна с : Барбароните Капитан Планета разбира се Том и Джери, още, още и още. Какво ще кажете за идеята ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Чипи и Део , Дедо Скрудж , Розавата пантера и доста одавна Ну Пакади ^^ Въпреки ,че ми издадоха лична карта , аз си гледам чат пат и Cartoon Network / JETIX (бившото Fox Kids) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 За детско не мога да кажа, ама най-яките анимации които съм гледал и още гледам(някои от тях) са: "Еd, Edd and Eddy", "Cow and Chiken". "South Park", "Beavis and Butthead", "Happy Tree friends", "Johny Bravo" и култовата реплкика на която съм се поплиявал от смях: "Cornholio(Beavis)-I order you to surrender your TP" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loserka Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 SOUTH PARK rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Чипи и Део , Дедо Скрудж , Розавата пантера и доста одавна Ну Пакади ^^Въпреки ,че ми издадоха лична карта , аз си гледам чат пат и Cartoon Network / JETIX (бившото Fox Kids) <{POST_SNAPBACK}> Ти утрепа рибата с прашка бе..."Чипи и Део" леко са Чип и Дейл, "Розавата пантера" е Пинко розОвата пантера, Ну Погоди изобщо не е за коментар... Лична карта а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spare Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 1)TOM & JERRY 2)COURAGE THE COWARDLY DOG SHOW 3)SAMURAI JACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Аладин, Да намериш Немо, Шрек , Костенурките нинджа , сем. Флинстоун Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.