noxious Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 по ДИЕМА 2 от понеделник почва ТАЙНСТВЕНИТЕ ЗЛАТНИ ГРАДОВЕ Кажете ми че има кой да ги рипва с БГ дублаж и да ги качва!!! Моля ви кажете ми!!! <{POST_SNAPBACK}> тва беше за едно момченце дето търсеше баща си и отиде на една експедиция към градове на инките(майте?) нали ... ако е същото то тва детско е мнго зарибено изпитвах съпер много жалност когато свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 по ДИЕМА 2 от понеделник почва ТАЙНСТВЕНИТЕ ЗЛАТНИ ГРАДОВЕ Кажете ми че има кой да ги рипва с БГ дублаж и да ги качва!!! Моля ви кажете ми!!! <{POST_SNAPBACK}> Уга-буга-бугаааа... Дай програма и се зареждам да гледам, поне докато съм в Пловдив...колкото и да съм ужасно зает напоследък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Sq 6a vi kaza edni ot nai-qkite!!!!Tva sa "Nu Pogodi" "Pinko Rozovata Pantera" "Tom i Jerry" "Voinata na zverovete" be6e sa6to mnogo qka "Pokemon" be6e zaribeno i o6te mnogo drugi!!!Za Cartoone Network puk da ne govorim.Tam gi ima6e mnogo.Tak 4e dosta sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Mi sq 6a vi kaza nekolko.Edni ot nai dobrite sa:"Nu pogodi" "Pinko rozovata pantera" "Tom i Jerry" "Voinata na zverovete" sa6to e mnoooo qka.Po Cartoon Network puk da ne govorim.Tam sa stra6no mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Mi sq 6a vi kaza nekolko.Edni ot nai dobrite sa:"Nu pogodi" "Pinko rozovata pantera" "Tom i Jerry" "Voinata na zverovete" sa6to e mnoooo qka.Po Cartoon Network puk da ne govorim.Tam sa stra6no mnogo. <{POST_SNAPBACK}> Колко пъти смяташ да ни ги кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Ami az malko kasno se vklu4vam vav diskusiqta no po-dobre kasno otkolkoto nikoga Spored men nai-qkoto detsko e Spiderman.Ta po tozi vapros ako moje da popitam nqkoi da ima predstava otkade moga da go svalq.V na6iq warez ima samo 1vite dva sezona.Nqkoi ako ima predstava ot kade moga da si svalq ostanalite sezoni? 6te sam mu mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Trigun много хора не харесват аниме то и аз горе долу не харесвам (гледал съм малко и секи път олучвам неква тъпня) но това филмче е доста зарибено мен направо ме разцепва <{POST_SNAPBACK}> зарибих се и зарибих още 2-ма пича Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Awe ni6to ne moze da se sravni sus Pinko Rozovata Pantera.To e nai-qkoto bez spor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Том и Джери винаги много съм си го обичала. А преди 1-2-3 години се бях зарибила по "Стая 402" ако някой се сеща, даваха го по БТВ А да не забравя Силвестър и Туити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Да си призная, НЕНАВИЖДАХ "Том и Джери". Просто ... аз обичам котките ( нямам нищо против мишките естествено ), ама винаги - каквото и да става, както и да става, гадната кафява мишка винаги побеждаваше по някакъв надменен начин ... сигурно още от малък съм бил готов за жестокия свят, незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Да си призная, НЕНАВИЖДАХ "Том и Джери". Просто ... аз обичам котките ( нямам нищо против мишките естествено ), ама винаги - каквото и да става, както и да става, гадната кафява мишка винаги побеждаваше по някакъв надменен начин ... сигурно още от малък съм бил готов за жестокия свят, незнам <{POST_SNAPBACK}> Е, ти кво искаш. Ако Том я фане, горката малка мишка ще бъде изядена А кой иска това да стане? Пък и иначе детското трябва да свърши. Нема мишка, нема котарак Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 А кой иска това да стане? <{POST_SNAPBACK}> Аз. И не само...ако си направите труда да прегледате темата, ще видите, че това вече сме го дискутирали...или май имаше отделна тема за това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Аз. И не само...ако си направите труда да прегледате темата, ще видите, че това вече сме го дискутирали...или май имаше отделна тема за това... <{POST_SNAPBACK}> имаше отделна тема И все пак "Том & Джери" къртат....колко съм се смял на тия пичаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Извинявайте, че питам тук, ама как се пише в оригинал (на френски доколкото си спомням) "Д-р Злобюл". Нещо ми се гледа, а не знам как да го търся в нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Виж темата за Злобюл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas88 Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 "Doctor Snaguls" imashe go edno vreme po "leka nosht deca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 South Park uber alles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Аз предпочитам чисто класическите анимации, от Дисни. Любима ми е малката русалка. Иначе сладури са Немо, Лило и Стич... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Не намерих друга подходяща тема за да задам един въпрос относно анимациите и реших тук да го постна като се надявам като любители на анимациите някой да ми помогне.Та имаше едно време - 90-те едно детско сериалче помня само някои части от него - филмчето е фантастика и главния герой беше младеж(май че беше принц) и му помагаше някакъв старец и някакво малко зелено същество(май беше като спътник и приятел не помня).Помня един момент как един кораб се разбива в някви блата ли какво беше; музиката е общо взето мистична и меланхолична.Врагът май беше някаква зла жена(магьосница ли каква беше не помня).Филмчето беше много интересно за мене беше едно от най-яките и ако някой се сети за името или от къде мога да си го дръпна ще съм много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Tom & Jerry, Spiderman, X-Men, Ed, Edd & Eddy, Dexter's Lab(starite), Samurai Jack, Johny Bravo, Pinko i drugi ima de ama towa sa glawnite favoriti kato razbira sa kotkata i mishkata sa nai-golemite izrudi deto gi ima . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Bugs Bunny, klasika v janra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 HTF SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 @GeorgiK - thx, човече, ще провам да потърся нещо. @VenoMan - гледал съм го, даже мисля, че го имах някъде на видео. Едно такова с преобладаващи мрачни зелени цветове с много странна анимация нали? Сега не съм си в нас, чак след около месец ще мога да пусна видеото и да ти кажа, ако дотогава не го намериш, драсни един ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Пиши тук, ако имаш някакъв успех. Аз много съм търсил за Злобюл, но без успех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoCi Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Tom And Jerry Forever nqma takiva kato tqh prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.