golqmhaker Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Zdravejte. Iskam da popitam s kakvo rashirenie sa fajlovete, koito printva tozi printer. Ta problema e sledniq: Zna4i bashta mi zaminava za 4ujbina i kato pravi nqkakvi 4erteji iska da mi gi prashta, ta az da gi printvam. Oba4e ne znaem s kakvo rashirenie trqbva da sa fajlovete. Ako ima hora, koito znaqt molq da postvat. Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Разширението в слу4ая не е фатално! Принтера не се вълнува много от него. Програмата за пе4ат е нещото което ти трябва. Инсталирай си програмата на която се правят тези 4ертежи и си в играта. Irfan View e лека и удобна за пове4е от форматите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted October 3, 2004 Author Share Posted October 3, 2004 Zna4i sega mi kazaha po-podrobno za problema i shte go obqsnq: Vsqka programa kato dadesh print v prozoreca print job sazdava fajl, kojto e napraven ot driverite na printera i v nego ima komandi. Naprimer toj kato prenasq golemite 4erteji do doma na tehnikata da mu gi pe4atat gi pravi plot fajl. Razlikata e, 4e 4erteja direkno e 2mb, a tozi fajl e mnogo po-malak i po-udoben za prenasqne. Ta toj, ako trqbva da mi prati celiq 4ertej(2mb) po internet vie si pravete izvodite kak shte stane. V takav slu4aj triabva da izprati 20 email-a za 20 4erteja. A, ako mi prati takav fajl shte moje da mi gi prati 20-te v edin e-mail. Ta sega da obqsnq, 4e kato se instalira drivera za printera ima opciq, koqto ako q izberesh ne printva napravo, a pravi takav fajl s komandi. I sega nomera e, ako toj instalne tozi drajver-variant, shte moje li az po nqkakav na4in da go vkaram v print job prozoreca i da go printna. Ako ima hora koito znaqt kak moje da stane tova, molq da pomognat. Samo da dobavq, 4e tozi fail s komandite ima rashirenie *prn* i toj uspq da go otvori s word. Vatre v nego imashe nqkakvi pisanici i bqha mnogo stranni. Ta ima li na4in toj, ako mi prashta takiva fajlove az da gi postvqm v print job i da gi prinvam? Samo da kaja, 4e printera e Kyocera FS-680. Ta kajete kak da stane tozi nomer(ako znaete). I molq pobarzajte s otgovora, 4e toj na 5 oktomvri zaminava za tam. Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.