SpeedMaster Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Hora ako niakoi znae neka mi kaje otkade moga da si kupia DATA CABLE za Panasonic G60...molia ako niakoi znae neka mi kaje...10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Hora ako niakoi znae neka mi kaje otkade moga da si kupia DATA CABLE za Panasonic G60...molia ako niakoi znae neka mi kaje...10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> На кап. Райчо има сергия за такива работи, в халите има едно магазинче в което също има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Също така, срещу халите във Вега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted October 3, 2004 Author Share Posted October 3, 2004 Sigurnili ste 4e to4no tam 6te ima 6toto sam obikolil celiat grad i NIAMA 4e dori i v drugi gradove sam proveriaval i niama...blagodaria vi vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.