basten Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Zna4i ot 1-2 dena vruzkata mi ne minava 10 kb/s a sam na bronze...i taka vaprosa mi e pri drugite imali podobni problemi ili e samo pri men? Ps: nqma zna4enie dali e ustrin ili ve4er vruzkata si e vse 9-11 kb/s i download-a zavurshva sas sreden transfer ot 10 kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Ot koi sarvar darpash sas takava skorost? Warez.ru ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 ami otnikade ne vdiga pove4e... p2p, warez.ru vse taq... daje ot warez.ru v momenta ne moje da mine 9 kb/s...napravo mi idva da zabluskam modema Da kajesh, 4e ima oshte nqkoi varzan s men i toi da tegli, nqma sam sum...i da padne do 9 kb/s, 4e az po-dobre d amina na ekonomi4na, tq e 8 kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 За подобни неща по-добре се обади на съпорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 Vij na men misulta mi beshe da razbera dali i drugi s bronze imat toq problem...ako go nqmat, mn qsno, 4e shte zvuna na support-a...ama ako e nqkav razprostranen v momenta problem, za koito se znae, nqma smisal da zvunq i az... Ta vaprosa mi e...Drug user s bronze nabludava li podobno namalenie v download speed-a si? Da? ili Ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Az sam sash bronz, niamam takav probelm, pone ne i ot lokalnata mreza. Navun ne sam opitval, no tam moze i da ne e mnogo dostoverno, zashtoto moze v dadenia moment da e natovaren kanala i da me posluze "malko". Iavno problema e lokalno pri teb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 pak i vse pak transfera ti e shared moje bi tova e edna ot pri4inate. Ako se obadi6 v support-a moje bi 6te ti kajat 4e ne garantirat skorosta i taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 maddrum e prav. Az predi vreme kato se peneh s podobni problemi.. Veno mi kaza, che v dogovora mi pishe ot 0 do 256 kbps, taka che i 0 da e, vsichko e nared po dogovora. S takiva sluchai..., vse pak mojesh da se obadish na supporta, koi znae, ako nishto ne napraviat, mini na po-dolnata tarifa Kvo da pravish.. Pari na viatyra ne se davat. dano ti mine problema po-byrzo. az poludiavam kogato imam problem s i-neta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 poznai i az poludqvam i zatova taka vdigam para... zvunnah na supporta pravihme 10-15 min testove, koito ne dadoha nikakav rezultat i sega obeshtaha da razgledat razni logove i IP-to...mi da vidim kakvo shte izmislqt. Btw ot warez.ru za sefte vijdam naistina da poddurja 0 kb/s za 2 sek !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 poznai i az poludqvam i zatova taka vdigam para...zvunnah na supporta pravihme 10-15 min testove, koito ne dadoha nikakav rezultat i sega obeshtaha da razgledat razni logove i IP-to...mi da vidim kakvo shte izmislqt. Btw ot warez.ru za sefte vijdam naistina da poddurja 0 kb/s za 2 sek !!! Явно имаш някакъв сериозен проблем - натискай съпорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.