E.T. Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 "Солито още ли е директор?" Още е той и продължава да тормози учениците си с неговите глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Бат Соли(по напшемо Минерали) е като Батман ама в случая е не "Батман Завинаги", а "Комунист Завинаги"... Мноо базици яде тоз нашия "директор". Николова(Биология) много кофти го нареди миналата година: "Влизам аз в кабинета му и ми става изведнъж много студено, ама на г-н Христов му е топло, има си кво да го топли(тогава беше мааалко позакръгленичък)", е ся обаче една фиданка станал, чак в "Марица" един ден четах негово интервю... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 И аз съм учил там в далечните 1990-1994 г.от 4 до 7 клас.Класна ми беше Златанова-много яка!!!Колко шоу беше тогава,не е истина! <{POST_SNAPBACK}> Олеее Златанова съвсем я бях забравил.Наистина уникална!За толкова години нито веднъж не ходих с екип и тя накрая вдигна ръце и ми каза:"Ако искаш, само ми се обаждай да не ти пиша отсъствия..." @UncivilizeD пише се Ударихте, защото се казва Удрям, а не Одрям Отиди при Светла Чакърова да ти обясни някои неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Аз бях в един клас с на Златанова дъщеря й! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 А разбрах че в ПУ-то се разпространяват тестовете по Основи на Мениджмънта на Иванов. Общо са били 11 варианта. Някой случайно да ги има? ЕДИТ: Късно. Офертата отпада. Взех си изпита и без тях. Някой щеше да припечели някой лев, ама като ви мързи, горите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Абе, изведнъж отново нахлуха спомени по даскалото и реших да драсна някой ред! Няма да забравя какъв айляк беше там. А сега... Няма да забравя и екскурзиите - пълен купон и алкохолизъм! Все ни водеше триото - ЧапГеорБек - Чапкънска, Георгиева, Бекирска! ДЕ да можех сега да се върна в училище - най-големия ужас беше да уча примерно 6 теми за класно по литература или 3 урока по биология, а сега за 2-3 дена трябва да науча цял учебник, например по Топлотехника или Технология на микробните белтъчни продукти или Биопродукти за селското стопанство, а така ми се е приучило за "разумът на безумието в образа на Дон Кихот".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.