Jump to content
BulForum.com

Предложение

Godfather

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply
А член на ТКЗС как ти звучи?  :confused  :woot  :D  :D

А напреднал член на ТКЗС ,не е ли овчар,обаче вместо с гега,с

лаптоп в ръката,да пасе виртуални овце

В едно село кмета разбрал,че сина на звеновода и кака Пенка-бригадирката се били оправяли на къра.И понеже бай Иван овчаря ги бил видял,извикали го да обясни пред селската управа какво се е случило.Питали го,какво точно е видял .И той накратко почнал да разправя:А бе паса си аз овцете и по едно време гледам до бунара,

сина на звеновода и наша Пенка.И както Пенка се беше навела да пие вода,Пешо(така се казвал сина на звеновода),я изобиколи изотзад, смъкна си панталона изкара си х**,дигна и полата и почна-напред-назад;напред-назад и така бая време. Абе то си беше чисто е***е Разказал бай Иван каквото разказал,а накрая кмета му казал:

Бай Иване всичко хубаво ама да знаеш,когато говориш пред толкоз хора на,х**,ще му викаш член,а на е*****о-съвкупляване.Така е по културно.Погледнал го бай Иван па му казал:

А бе господин кмете,а на жената на оная работа членка ли да викам?

И освен това,като сте толкоз културни,аз като съм 25 години член на

ТКЗС вие тука за х** ли ма смятате а? :)

А бе като го гледам тоя напреднал член под името ми и се се сетих за тоя виц.Пък и Фон_Томов ми пусна мухата с това ТКЗС.

ale chetagi obache iskah da si napravia malko maitap :woot

Щом е за майтап,винаги съм за!

P.S.За колко поста се минава в по-горен ранг,че ще ми е жал за

напредналия член!!

Всъщност тия рангове са измислени за да подтикват юзърите да говорят повече. Това обаче води до увеличаване на скрапа, особено в нашия случай :wacko:

Както и да е явно трябва да свикваме и с тази подробност :tongue

Специално в раздела Bullshitz скрапа,според мен е позволен,даже е задължителен,щото както казва Jesus ,иначе ще ни остане само едното

гърчене!

Късмет на всички.Айде че е време за бира. :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...