Guest InTeRgAlAcTiC Posted May 21, 2003 Share Posted May 21, 2003 Значи имам дъно K7TA с чипсет на Via и интегрирана звукова карта AC97. Има ли начин да си сложа нова звукова карта, при условие че вече имам интегрирана? И ако си слагам нова, каква мога да взема, на приемлива цена, със задоволително качество? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 21, 2003 Share Posted May 21, 2003 Значи имам дъно K7TA с чипсет на Via и интегрирана звукова карта AC97. Има ли начин да си сложа нова звукова карта, при условие че вече имам интегрирана? И ако си слагам нова, каква мога да взема, на приемлива цена, със задоволително качество? Можеш да сложиш всякаква карта. Преди това изключи интегрираната от биоса. btw, AC97 е кодека на аудиото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted May 21, 2003 Share Posted May 21, 2003 OK. Ся дайте пари за SoundBlaster Audigy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 21, 2003 Share Posted May 21, 2003 Na ti pari za k'vkot i iskash. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.