sine0chko Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 pusnah tazi tema zashtoto ujasno mnogo mi trqbva .wav melodiika na slednite parcheta !.. Qwan-Can`t Deny it Giorgos Mazonakis-To Gucci Forema Ying Yang Twinz-Me And My Brother Giorgos Mazonakis-Nikotina ako moje po vuzmojnost da otrejete samo pripeva (nai qkoto ot pesenta ) i da sa okolo 300 kb BLAGODARQ PREDVARITELNO !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Ako beshe nqkva svqstna muzika s udovolstvie shtqh da sa zaema, ama v toq sluchai... Ima mnogo programi za redaktirane na .wav, kakto i takiva za konvertirane na proizvolen audio format vyv .wav. Taka che uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 are de plssssssss.......... nqkoi dryg nqma li da moji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 are de plssssssss.......... nqkoi dryg nqma li da moji Абе ако ги има на вареза...не да ги търся насам-натам - ще ти ги направя. Сложи ми линкове на песните да ги изтегля. Ама по-бързо, че свободното място в FTP-то намалява и после ще трябва да ти ги пращам на имейл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/Qwan/Bum.Lif...20Deny%20it.mp3 http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/Giorgos.Mazo...4.-Nikotinh.mp3 http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/Giorgos.Mazo...ci%20forema.mp3 http://www.data.bg/f.php?fid=5063043 shte gi napravish li ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Имаш PM. И аз искам да си кача мелодии на ГСМа но незнам как.Обяснете ми моля Питай bryan_b след като му пратя WAV файловете. Той със сигурност знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 И аз искам да си кача мелодии на ГСМа но незнам как.Обяснете ми моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 Midex ti koga sha gi pratish ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Качих ги....Значи...гледах да не надминават 300К....понеже беше писал тази цифра и предположих, че тя е горната граница, поради което(за да са резнати на логични места) се наложи да ги направя на 8bit/22 Khz/mono. Тъй като нямам полифоничен и не съм правил досега такива прехвърляния, ти направих и по един вариант(с добавка "EQ") - в него резнах ниските и засилих тези честоти, дето излизат добре на малък говорител. Пробвай различните варианти и избери този, дето звучи най-добре. Ето ти Линк и като ги изтеглиш ми пусни един PM да ги изтрия, щото са заредени на неправилно място, а МР3-ките нещо не ме пускат. П.П. На "Nikotinh" имаш бонус и един по-дълъг вариант, ама минава за малко 300К. Едит: bryan_b, аре бе...тегли ги...за к'во бързах толкова....ще взема да си изкарам някой warn, че държа аудио в Pictures-раздела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 mersi Midex gotov sum izteglih gi no ne mi trugvat na gsma :{ kato e pusna i ne mi e zarejda pishi nevaliden format no nqma znachenie !!! se pak mersi che mi gi napravi veche moje da gi triesh Nqkoi dryg shte se opitali da mi napravi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 mersi Midex gotov sum izteglih gi no ne mi trugvat na gsma :{ kato e pusna i ne mi e zarejda pishi nevaliden format no nqma znachenie !!! se pak mersi che mi gi napravi veche moje da gi triesh Nqkoi dryg shte se opitali da mi napravi ??? Ами така е де....нали ти обясних, че нямам полифоничен и не знам подробности, а и ти не си писал нищо допълнително...колко бита, на колко килохерца....само WAV си дал....ако ми кажеш подробности (сигурно ги пише в мануала) ще ти ги преработя, но след четвъртък, че сега заминавам за няколко дена. А ако работата е в просто преобразуване на формат - ония съм ги резнал добре и са под 300 К - помоли някой (напр. DJMatrix) да ти ги обърне - аз няма да ги трия още, но първо си изясни проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 pesnite trqbwa da sa w mid mai:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 pesnite trqbwa da sa w mid mai:) Новите модели нямат проблеми с wav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 e nanego 6to mu dava invalid fail na4i specialno negoviq nee s wav mai:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 e nanego 6to mu dava invalid fail na4i specialno negoviq nee s wav mai:) С wav е. Според мен проблема е в това колко канален е звука които поддържа GSM-a му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 s .wav e 1000 % procenta sum siguren daje imam melodii deto mi trugvat bez nikvi problemi daje sha vi dam link ot koito gi drupnah Wav <--- ot tuka si4kite mi trugvat bez problemi vijte gi kak sa napraveni i ako mojete mi napravete PLS... na slednite pesni deto sum dal v nachaloto na temata Blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Прибрах се благополучно....видях линка дето си дал....заредих 2-3 парчета - ами те всичките са на 16 бита (моите с цел вместване в 300К ги направих на 8). Ако си убеден, че онези вървят на апарата ти ето ти нов ЛИНК. Преобразувах онези старите на 16 Bit/16 Khz(няколко от твоя линк бяха на 16 Khz). Само че сега някои минаха за малко 300К - няма начин..."природен" закон. Така че зареждай и свири! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 pak ne mi stavat :{ no nqqma znachenie se pak mersi za truda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 pak ne mi stavat Брей...ти направо ме амбицира.....сега ги сложих под "микроскопа" и видях, че онези всъщност не са във wav, а в някакъв GSM формат, нищо че окончанието е .wav, подобно на това както тръгват МР3-ките с окончание .wav. Ей това ти е проблемът...ама кат' не казваш, а и аз кат' не вдявам от формати с качество под 20 Khz... Ей сега ще измъдря някакъв конвертор и този път ако не тръгнат, ти разрешавам да ме застреляш. Едит: Готов си. Първо опитах с няк'ва trial Audio converter and ripper, ама нещо не се харесахме, понеже независимо от конверсията в различни формати накрая все ми изкарваше PCM. Тогава минах на план 2: Конвертирах ги в IMA ADPCM (голямата част от тези, дето казваш, че ти вървят са в този формат)....ама ползвах друга програма, а онази я изтрих с удоволствие . Хубавото е, че станаха доста по-малки, което пък ме ядосва, защото можех да ги направя 2 пъти по-дълги . Ако имаш проблем с качеството, тъй като съм ги конвертирал от предишните, а не от оригинала - прати ми PM, че ми се ще тази тема да се затваря вече. Ето ти и Линка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 EEEEEE nai setne mi stanaha Ujasno mnogo ti blagodarq 6te te pomolq za oshte enda usluga shte mi kajesh li s koq programa si gi napravil i da mi obesnish kak se bachka s neq ?? na kakvi Hz da ostavqm melodiite i taka natataka ?? pls.. ako moje mi dai link za programata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Значи разстрелът отпада.... Ами ето ти, а и за всички останали, които имат интерес, ЛИНК. Прочети инфото, което съм написал - там съм обяснил всичко, а и програмката е елементарна и не иска инсталация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Midex ако бях видял по-рано темата, щях да те упътя още в началото че правилния формат е IMA ACDM или нещо, такова, не помня името. аз ги правех на Cool Edit Pro 2.0, но ми изтече трияла и не ми се занимава с разни преинсталаций тва-онва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.