Jump to content
BulForum.com

nqkoi mojeli da mi napravi

sine0chko

Recommended Posts

pusnah tazi tema zashtoto ujasno mnogo mi trqbva .wav melodiika na slednite parcheta !..

Qwan-Can`t Deny it

Giorgos Mazonakis-To Gucci Forema

Ying Yang Twinz-Me And My Brother

Giorgos Mazonakis-Nikotina

ako moje po vuzmojnost da otrejete samo pripeva (nai qkoto ot pesenta ) i da sa okolo 300 kb

BLAGODARQ PREDVARITELNO !!!!! :beerchug

Ako beshe nqkva svqstna muzika s udovolstvie shtqh da sa zaema, ama v toq sluchai... Ima mnogo programi za redaktirane na .wav, kakto i takiva za konvertirane na proizvolen audio format vyv .wav. Taka che uspeh.

;)  :rolleyes:  :(  are de plssssssss.......... nqkoi dryg nqma li da moji :(

Абе ако ги има на вареза...не да ги търся насам-натам - ще ти ги направя. :)

Сложи ми линкове на песните да ги изтегля. Ама по-бързо, че свободното място в FTP-то намалява и после ще трябва да ти ги пращам на имейл.

Имаш PM.

И аз искам да си кача мелодии на ГСМа но незнам как.Обяснете ми моля

Питай bryan_b след като му пратя WAV файловете. Той със сигурност знае.

Качих ги....Значи...гледах да не надминават 300К....понеже беше писал тази цифра и предположих, че тя е горната граница, поради което(за да са резнати на логични места) се наложи да ги направя на 8bit/22 Khz/mono. Тъй като нямам полифоничен и не съм правил досега такива прехвърляния, ти направих и по един вариант(с добавка "EQ") - в него резнах ниските и засилих тези честоти, дето излизат добре на малък говорител. Пробвай различните варианти и избери този, дето звучи най-добре.

Ето ти Линк и като ги изтеглиш ми пусни един PM да ги изтрия, щото са заредени на неправилно място, а МР3-ките нещо не ме пускат.

П.П. На "Nikotinh" имаш бонус и един по-дълъг вариант, ама минава за малко 300К. :)

Едит:

bryan_b, аре бе...тегли ги...за к'во бързах толкова....ще взема да си изкарам някой warn, че държа аудио в Pictures-раздела. :music

mersi Midex gotov sum izteglih gi no ne mi trugvat na gsma :{ kato e pusna i ne mi e zarejda pishi nevaliden format no nqma znachenie !!! se pak mersi che mi gi napravi :D veche moje da gi triesh :sayjin

Nqkoi dryg shte se opitali da mi napravi ???

mersi Midex gotov sum izteglih gi no ne mi trugvat na gsma :{ kato e pusna i ne mi e zarejda pishi nevaliden format no nqma znachenie !!! se pak mersi che mi gi napravi  :D  veche moje da gi triesh  :sayjin

Nqkoi dryg shte se opitali da mi napravi ???

Ами така е де....нали ти обясних, че нямам полифоничен и не знам подробности, а и ти не си писал нищо допълнително...колко бита, на колко килохерца....само WAV си дал....ако ми кажеш подробности (сигурно ги пише в мануала) ще ти ги преработя, но след четвъртък, че сега заминавам за няколко дена. А ако работата е в просто преобразуване на формат - ония съм ги резнал добре и са под 300 К - помоли някой (напр. DJMatrix) да ти ги обърне - аз няма да ги трия още, но първо си изясни проблема. ;)

e nanego 6to mu dava invalid fail na4i specialno negoviq nee s wav mai:)

С wav е. Според мен проблема е в това колко канален е звука които поддържа GSM-a му.

s .wav e 1000 % procenta sum siguren daje imam melodii deto mi trugvat bez nikvi problemi daje sha vi dam link ot koito gi drupnah

Wav <--- ot tuka si4kite mi trugvat bez problemi vijte gi kak sa napraveni i ako mojete mi napravete PLS... na slednite pesni deto sum dal v nachaloto na temata Blagodarq :D

Прибрах се благополучно....видях линка дето си дал....заредих 2-3 парчета - ами те всичките са на 16 бита (моите с цел вместване в 300К ги направих на 8). Ако си убеден, че онези вървят на апарата ти ето ти нов ЛИНК. Преобразувах онези старите на 16 Bit/16 Khz(няколко от твоя линк бяха на 16 Khz). Само че сега някои минаха за малко 300К - няма начин..."природен" закон. :P Така че зареждай и свири! :punk

pak ne mi stavat

Брей...ти направо ме амбицира.....сега ги сложих под "микроскопа" и видях, че онези всъщност не са във wav, а в някакъв GSM формат, нищо че окончанието е .wav, подобно на това както тръгват МР3-ките с окончание .wav. Ей това ти е проблемът...ама кат' не казваш, а и аз кат' не вдявам от формати с качество под 20 Khz... :) Ей сега ще измъдря някакъв конвертор и този път ако не тръгнат, ти разрешавам да ме застреляш. :pirate

Едит: Готов си. Първо опитах с няк'ва trial Audio converter and ripper, ама нещо не се харесахме, понеже независимо от конверсията в различни формати накрая все ми изкарваше PCM. Тогава минах на план 2: Конвертирах ги в IMA ADPCM (голямата част от тези, дето казваш, че ти вървят са в този формат)....ама ползвах друга програма, а онази я изтрих с удоволствие :evil . Хубавото е, че станаха доста по-малки, което пък ме ядосва, защото можех да ги направя 2 пъти по-дълги :angry: . Ако имаш проблем с качеството, тъй като съм ги конвертирал от предишните, а не от оригинала - прати ми PM, че ми се ще тази тема да се затваря вече. Ето ти и Линка.

EEEEEE nai setne mi stanaha :) Ujasno mnogo ti blagodarq :) 6te te pomolq za oshte enda usluga shte mi kajesh li s koq programa si gi napravil i da mi obesnish kak se bachka s neq ?? na kakvi Hz da ostavqm melodiite i taka natataka ?? pls.. ako moje mi dai link za programata :love

Значи разстрелът отпада.... :tongue

Ами ето ти, а и за всички останали, които имат интерес, ЛИНК.

Прочети инфото, което съм написал - там съм обяснил всичко, а и програмката е елементарна и не иска инсталация. :punk

Midex ако бях видял по-рано темата, щях да те упътя още в началото че правилния формат е IMA ACDM или нещо, такова, не помня името. аз ги правех на Cool Edit Pro 2.0, но ми изтече трияла и не ми се занимава с разни преинсталаций тва-онва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...