Jump to content
BulForum.com

BIN-файлове

Airfan

Recommended Posts

Здравейте,

Интересувам се има ли програма, която да проверява цялостта на bin-файловете? :blink: С коя програма се създават тези файлове?

Мерси предварително!

:bgrin:

Ако искам да ги екстрактна, аз използвам Iso Buster, но одеве си свалих Vice City и като се опитах да го екстрактна, за да разбера добре ли е бин-файлът се оказа, че е защитен.

Та се чудех дали има програмка като Flash SFV примерно, с която да се проверяват биновете. :(

Та се чудех дали има програмка като Flash SFV примерно, с която да се проверяват биновете. :(

mi to i za bin file moje da ima *.sfv (mislq 4e sum vijdal i takova neshto).

mi to i za bin file moje da ima *.sfv (mislq 4e sum vijdal i takova neshto).

.sfv е вид контролна сума, а такова нещо може да се генерира за прозиволен файл. Затова е въпрос на "добро възпитание" всяка офтуерна дистрибуция да се придружава с такава контролна сума, която винаги гарантира целостта на архива.

te za tva se arhivirat i im se slagat sfv-ta

inache ne e qsno dali ne sa precakani

i vse pak BinChunker ima funkciq check, no neznam dali tazi procedura naistina e blagonadejdna i dali otkriva vinagi greshkite

Голямо благодарско на всички!! Сега не съм си у нас, ама като се прибера слуд няколко часа я свалям и ще я изпробвам!! :woot

А каква е разликата между Mode 1 и Mode 2  и съответно двете разновидности на байтове за сектор?

Abe ne znam tochno ama za filmi naprimer mode 2 e po dobre

• 10 months later...

имам един въпрос:

трябва да "скрия" няколко mp3-и в bin file. как мога да го направя това без да ги записвам на CD т.е. направо от hard-a?

благодаря предварително.

.:edit:.

усетих го как става номера.

може да ми изтриете post-a.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...