lucas_mm_bg Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Mai nqma takava tema. Ako ima hora koito sa zaribeni ot tezi osmokraki gadini da pishe. Obmqna na opit i idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 аз съм върл фен на тарантулите много имам мерак да си взема само че ако си взема и гаджето ми няма да стапи повече в нас пак и незнам от каде да си купя иначе мерак имам много Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas_mm_bg Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 аз съм върл фен на тарантулите много имам мерак да си взема само че ако си взема и гаджето ми няма да стапи повече в нас пак и незнам от каде да си купя иначе мерак имам много <{POST_SNAPBACK}> moga da ti kaja che gadjeto ti shte se vlubi v tarantulata. moeto momiche po princip q e strah ot takiva neshta no sega veche mnogo q obicha. a za kupuvaneto na men mi q donesoha ot varna no sys sigurnost i v plovdiv ima po Zoo magazinite. i ne sa mnogo skypi ot porqdyka na 15-30 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Изпитвам страхопочитание към тези същества! Само като видя тарантула и настръхвам! Искам да си имам една вкъщи, но майка ми е арахнофобка, никога няма да позволи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Аз имам въпрос(тарантулите да вървят по дяволите - щом не може да ме убие,не ми е интересно)-някой да е наясно с цените на малките отровни змии? Да речем - каменарки,аспиди,пепелянки(за редките като котешката змия,няма да питам)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 аз гледах по Animal pl. как някви туземци в джунглата си ги пекат и хапват,много гнусно Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Аз пък си имам други четирикраки любимци в къщи, Едни такива кафяви и лъскави, по цяла нощ припкат из къщи, някои от тях дори са еволюирали до такава степен, че даже могат да прелитат по 4-5 метра много си ги обичам даже отвреме навреме си ги парфюмирам с едно дезодоранче (Raid) само че след това малко се поомотват и отивад да спинкат, много си ги обичкам понякога им права и масаж я със вестник я със някой чехъл, това много им харесва чак се разплескват от густо, а ония ден се народиха и нови членове на Кирчо (Кирчо е една голяма черна хлебарка, която преди 1 седмица се опита да ме ухапи по малкото пръстче на крачето ми, но се наложи да му отстраня главата със една джапънка за да му избия лошите мисли, но той продължи да си живее и без нея вече 8-ми ден) Та поколението на Кирча се роди малко изрудено (всяка втора беше само с ляво око) и трябваше да ги убия, за да запазя поколението здраво и расово. Малее момчета кви глупости взех да пиша, моля ви не употребявайте Карнобатска гроздова, ще ви избие и последната мозъчна клетка останала самотна лутайки се в необятната пустуш на черепната кухина. НЕ употребявайте алкохол той е вреден за вашето здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Хмм... преди време много исках да си зема тарантула/не че сега не искам/ и търсих из Пловдив ма никаде нямаше. Ако някои знае някаде да има веднага да прати едно ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowise Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 харесвам тарантулите,но не знам от къде да си купя в Пловдив-някой ако знае,нека да каже от къде мога да си взема и как се отглежда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas_mm_bg Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 Abe da vi kaja ako iskate da gledate tarantula ne e mnogo trudno. ima takiva porodi podhodqshti za nachinaeshti. Az imam Gramostola Rosea i e perfektna. ne e skypa i e mnogo krasiva.ne moje da nqma v cql plovdiv pone edno mqsto kydeto da se prodavat. Tozi vid paqk ne e pretenciozen i se otglejda lesno. mnogo e krotyk i spokoino mojete da si go dyrjite v ryka(makar che vinagi ima opasnost da vi zahape) http://tarantulas-bg.hit.bg na tozi sait ima vsichko za otglejdaneto im makar che e starichyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 бе за тарантули незнам,ама обикновенните паяци много си ги уважавам-оставил съм ги да си плетат паижинки из стаята ми,че да ловят гадните комари,и в мои и в техен интерес е тва-че от тия летящи кръвопиици направо не се живее вечерта когати си лягам да спя иначе е заибено да си имаш тарантулка-готино животно е,аз лично го намирам даже и за грациозно...но лично не бих си взел в къщи,най-веротно или ще пукне от глад,или майка ми ще го засмуче с прахосмукачката по погрешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Така ме зарибихте, че още в понеделник отивам да си купя една тарантула (е стига някой да каже къде в Пловдив продават) Току що говорих с фенката от сайта tarantulas-bg.hit.bg и ми каза че бачка в природонаучния музей в София и от там може да се купи. И също така че зоомагазините ги взимали от тях и след това съдирали кожите на купувачите с високите цени. Може да се съберем да направим партия и да се отиде до София но като гледам колко желаещи има трябва да се обадим предварително да проверим дали ще имат толкова бройки П.С. Ако знае момичето каква реклама и направих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas_mm_bg Posted October 3, 2004 Author Share Posted October 3, 2004 харесвам тарантулите,но не знам от къде да си купя в Пловдив-някой ако знае,нека да каже от къде мога да си взема и как се отглежда? <{POST_SNAPBACK}> Поразрови се из интернет. Варненския терариум имат сайт но не му знам точно адреса. мойе да имат онлайн поръчки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuLt1_k1lL Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Daite linkove za drugi saitove zanimavashtise s exotichni jivotni nogo shte sam vi blagodaren.inache tarantulite me kefqt mnogo osobeno kogato debnat svoeta plqchka adski nogo sa byrzi i q zgrabchvat za stotni ako ne za hilqdni mnogo e zrelishtno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Някой знае ли от къде могат да се вземат малки бели мишки с който се хранят змии да речем. Такива с каквито Зара в ББ се занимаваше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallguard Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Аз съм прожеряжал там и няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Аз имам въпрос(тарантулите да вървят по дяволите - щом не може да ме убие,не ми е интересно)-някой да е наясно с цените на малките отровни змии?Да речем - каменарки,аспиди,пепелянки(за редките като котешката змия,няма да питам)? <{POST_SNAPBACK}> Пепелянките са безплатни, в Стара Планина ги има доволно по каманаците, отиваш и си фашташ една, с повечко късмет де Ама са едни такива малки, тънки гадни змиичета, уууууу отровнички гадинки, не са за всеки Пък и има голяма вероятност да я убиеш, докато се опитваш да я хванеш тая гад Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas_mm_bg Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 А lucas_mm_bg ти имаш тарантула нали?Можеш ли да ми дадеш малко инфо как точно се гледат, защото ако едни неща станат, може да подаря една на сестра ми <{POST_SNAPBACK}> Да, имам тарантула. Гледа се изключително лесно. За повече инфо виж сайта който съм посочил по-горе в постовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.