Aeon Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Някой може ли да даде повечко инфо за играта кога ще излиза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 ми в сайта пише че излиза някво си демо в скоро време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 Дам то е излязло ама чак сега видях че и Атари са замесени в проекта значи доста ги е заинтригувало! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Но не се прави от Chris Sawyer, автора на първите части. Правят я някакви дето за 1 път ги чувам "в сътрудничество с него", което значи, че той ще си чеше топките докато те опропастяват играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Вече е златана!!! Трайте, трябва да излезе ноември , но сигурно като The Sims 2 може да се окаже в Warez-a по-рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 а де!само да го има веднага се места,щото тия от Еврокома вече супер много ма дразнат.Монопола свършиии.Ех,мамка му къде е А&К.... ако ще е като Theme Park въобще да не ми се вяска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 taq igra ma kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Ужас!!!! Това, което видях на сайта безкрайно много ме разочарова... Очаквах, че ще поправят издънката на втората част, ама те тоя път наистина се оляха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.