LifeFeel Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 браво Robi - чудесна работа ! иначе им е пръдлива работата на Luxeon-ите - продават се с чин - чин кабели - все едно няма да ги мушкаш в компютър - да ги еба в китайците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 То нащо магаре си е най-,ъжко нали знаеш Като дойдеш да ги чуеш наживо тогава разправяй, че им е пръдлива работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 То нащо магаре си е най-,ъжко нали знаеш Като дойдеш да ги чуеш наживо тогава разправяй, че им е пръдлива работата <{POST_SNAPBACK}> ма нали ти казвам, че си взех и аз luxeon бе - черни магарета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Еми твойте магарета ги видях снощи, и мога да кажа, че са убиец колоните. Само трябва някой кат мене да седне да си поиграе с тях да видиш кво могат Link to comment Share on other sites More sharing options...
vann Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Проблема с баса и центъра се оправя по следния начин:срязваш кабела от картата към субуфера и разменяш местата на кебелчетата,т.е. свързваш бяло с червено кабелче(масата си остава така),разменяш местата им.Това е решението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Аман от философски пръдни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 гледам че тука са писали хора страдали, хора мъчели се, хора истествали и установили как става и как не та да попитам ако някой от горната категория хора се е сблъсквал с комбинация Sound Blaster Live! 24-bit комбиниран с AV resciver имащ сурблюк филтри. всъщност по-скоро ме интересува дали си струва да го взимам тва нещо. в момента постановката ми е: 1. от компа излиза стерео 2. ресийвъра емулира 5.1 и най-добре върви в режим DTS и DolbyDigitalII не звучи никак зле, но все се чудя дали не може още по-добре. та търся ум (акъл) дали си струва покупката и до колко би имало разлика в звученето. и за още нещо да питам - гледам й жаковете на тая карта и нещо не мога да светна де ша го вкарам чинча на коксиала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Накратко.Бластера не е проблем да го комбинираш с външен ресивър.Истинското звучене 5.1,6.1,7.1 (ако има ресивъра) е много по-добро от емулацията(поне би трябвало да е по-истинско).До въпроса чинча-коаксиала(мисля ,че разбирам) ще трябва да уточниш.В смисъл входа на ресивъра какъв ти е? Защото изхода(ите) на бластера са ясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Накратко.Бластера не е проблем да го комбинираш с външен ресивър.Истинското звучене 5.1,6.1,7.1 (ако има ресивъра) е много по-добро от емулацията(поне би трябвало да е по-истинско).До въпроса чинча-коаксиала(мисля ,че разбирам) ще трябва да уточниш.В смисъл входа на ресивъра какъв ти е? Защото изхода(ите) на бластера са ясни. <{POST_SNAPBACK}> ми ресивъра си подържа 6.1 ма ми са губи една колона . колкото до коксиала имам предвид цифрата на самия ресивър - смятам да я вкарам по коксиал и нещо не мога да са светна де ша са забучи в креатива та точно изхода(ите) на бластера не са ми ясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ако имаш в предвид как ще "подадеш" сигнала между бластера и ресивъра има 2 варианта: 1-ви от Digital out-а от "лицевия" панел на картата RCA 3,5 тип 'моно" и към ресивера каквото е там(още не си казал). 2 Обикновено почти всички бластери на Creative разполагат и с един SPDIF(Sony/Philips Digital Interface)на "перца" (зависи на колко от модела) на самата платка като за конкретния случай можеш да попиташ дилър на Creative или да "твориш". Още инфо за стандарти на свързване,изисквания,и т.н. http://www.epanorama.net/documents/audio/spdif.html http://whatis.techtarget.com/definition/0,...i213474,00.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 10x май схванах идеята и ще се спра на 1-ви вариант П.П.: ресивъра е с оптика и чинч като възможни входове (за това го намесвам чинча още в първия пост) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ммммда ,вариант едно е най-"лесен" за изпълнение.Чинч към жак:елементарно. Вторият оптиката. От "перцата" на картата има преходник (на планка)към оптика(изход) обаче неудобното е ,че трябва да е продукт на Creative (поне за сега за други не се сещам).Като това.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.