EaSteRn_SuN Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Тоя сайт за имената лъже.Със сигурност моето име не значи земеделец .Георги означава съвсем друго.Чел съм го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Радостина- Сигурно трябва да означава,че съм радостен човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Георги, от гр. georgos - "земеделец"; име на календарен светия Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Да, програмката е яка, ама не винаги бачка, на някои реални егн-ета дава че няма такава дата...явно има някъкъв бъг... Иначе моето име Дорина досега не съм го видяла в нито един именник на българските имена, но по принцип представката дор, означава дар, та нещо от този род ще е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Пише различни неща за всеки. И не се казва точно ти ще следваш еди какво си, а какви наклонност имаш и с какво (ще) се занимаваш. Освен това има и графа професии. А следването води до професия! <{POST_SNAPBACK}> ОК...бтв незнаех,че е съм началник или мениджър Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Тая програмка нещо не ми работи-дава ми невалидна дата. А иначе съм гергана и преполагам произлиза от Георги което означава Светец,което ме прави Светица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 А иначе съм гергана и преполагам произлиза от Георги което означава Светец,което ме прави Светица <{POST_SNAPBACK}> Аз съм Георги и името ми означавало ЗЕМЕДЕЛЕЦ (селяндур демек). Когато бях в 10 клас имахме специален урок за произхода на имената (странно че го помня след толкова време) и учителката по български така каза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Tsvetan. ha ,ot kude li idva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Tsvetan. ha ,ot kude li idva ... <{POST_SNAPBACK}> От цвете много ясно...все едно цветар Мойто пък - Симеон - демек "Чистач"...не бе бъзикам се, май значи послушен Не ми отива, ама пък си ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Дочо - волеви (от гръцки dokis - вол). Попанда ми наскоро една много готина такава програмка с талувания на много странни имена (като моето) ама няма къде да е уплоад да дам линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Костадин от Константин с новогръцки преход на нт в нд а иначе Константин от лат. Constantinus - "постоянен"; име на календарен светия, книжовна форма на Костадин Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Димитър от богинята на плодородието Деметра С други думи "плодороден", в този контекст много си падам по адашки EDIT: Ирония, но това ми е 69-тия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Владимир-Рулирам света:РРР Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 а) разговорна форма от Димитри(й) - от гр. Demetrios - "посветен на богинята на плодородието Деметра" б) свързва се със свети Димитър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 ....май означава събота...Сава...от гръцки или еврейски незнам... ...обаче пък и съм роден в събота - та може и за хубаво да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Зора, Деница, Вечерница... Ха познайте как се казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 А има ли къде в нета да видя какво означава името ми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 А има ли къде в нета да видя какво означава името ми ? <{POST_SNAPBACK}> CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Мануил, Мануела от Емануил - име на календарен светия Добре де, аз като съм Мануел какво значи точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Дилян :) :) :) :) :P :P :P :P Много интересно нали На една билка...близка до валериан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Дилян :) :) :) :) :P :P :P :P Много интересно нали <{POST_SNAPBACK}> Дилян, Диляна вместо Делян, (а); преосмислено по билката дилянка (валериана) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Северин - рум. sever, от лат. severus - "сериозен, строг" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 ама всички сте много сериозни бе! MOBO - Music Of Black Origin - Има си даже и награди с тва име ;P mobo - mobile (slang) mobo - shortened for mainboard (geeks slang) mobo - кратко лесно запомнящо се и незаето по форуми и насам-натам знам че си има и спец. тема за ник-овете ама исках да се побъзикам със сериозниците тук. иначе съм си "fighter for glory" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Нищо.Руско е.Май Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRy{}JaNe Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 "Десислава - женска форма от Десислав; старинно, възобновено " Само това намерих , по повод - какво означава името ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.