бат Ицо Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 а някой може ли да намери какво значи моето име-евелина?моля ви <{POST_SNAPBACK}> умалително и видоизменено от Ева Ева: библейско име, евр. "живот" На подобни въпроси - отговори ТУК ------------ С маймуна се надпреварваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Тошка! хаха! божи дар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 За моето - Яна навсякъде пише различни неща...по принцип са ми казвали,че значи "благодат",но пък и за произхода му - различни версии...Поне мога да празнувам 3-4 пъти именния си ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Божидар- говори само за себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 EDDY ['edi] I. 1. водовъртеж, въртопче, обратно движение, вихрушка, стълб (от дим и пр.) 2. тех. вихрово движение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 А някой знае ли кога е моя имен ден, казвам се Станислав, и по принцип повечето ми съименници празнуват на 27 декември, но аз мисля, че не е правилно да се празнува заедно със Стефановците, някой ако има инфо ще съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 александър-победител според мен александър-роден за да губи <{POST_SNAPBACK}> Няма такова нещо. Я се стегнú! Освен това Александър се превежда от гръцки "защитник на мъжете" (и изобщо хората). С гордост си нося името. И като се замисля, всъщност постоянно защитавам нещо или някого . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Мария - библейско име, означава твърда, постоянна, а също и прекрасна Ми не съм много съгласна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Agarvaen adash <{POST_SNAPBACK}> Станахме трима Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 http://free.data.bg/sevie/Programs/Z-Info/ теглите .ехе-то,стартирате,въвеждате си егн-то и научавате много неща за себе си enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Програмата е много яка.Даже са ми познали и следването(и двете специалности) хахахаххах. Препоръчвам я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 http://free.data.bg/sevie/Programs/Z-Info/ <{POST_SNAPBACK}> Програмата е много яка.Даже са ми познали и следването(и двете специалности) <{POST_SNAPBACK}> Господи!!! Никога не съм вярвал на подобни неща, но този път съм направо зашеметен!!! Това е нереално. Освен че цялата информация за моето Аз е вярна, НАИСТИНА СА ПОЗНАЛИ ТОВА, КОЕТО УЧА!!! Това направо не е за вярване, не знам кой болен мозък го е направил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 А кажи ми после как да не вярваш в теория на конспирацията,торбалан,извънземни и киселото зеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 pove4eto ne bqha verni..no naistina imashe poznati danni i 4erti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyAbortion Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Nadya .. ot nadejda idvalo .... ama nadejda za kakvo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Стоил /винаги съм се чудел какво значи/ - означава човек, отстояващ позициите си, стоящ на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 http://free.data.bg/sevie/Programs/Z-Info/ <{POST_SNAPBACK}> как става тоя номер че почти цялата информация да е вярна?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 http://free.data.bg/sevie/Programs/Z-Info/ теглите .ехе-то,стартирате,въвеждате си егн-то и научавате много неща за себе си enjoy <{POST_SNAPBACK}> Т'ва чудо ми събра очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Баба ми вчера ми подари някакво медальонче с облик на лъв. Опитваше се да ми внуши, че Борис значело "планински лъв" на някакъв си език, та този медальон щял да ме пази. Аз обаче се поразрових и открих, че същото име може да се тълкува като "вълк". А и преди малко ми докладваха, че и "божи човек" е вариант. Малко вероятно Е, знаете ли вашето име какво означава? <{POST_SNAPBACK}> Mi i moito e Boris q kaji kvo dr oznachava da se poradvam xaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Незнам за мойто име Владимир какво означава.Имам само предположения:предполагам че е нещо свързано с мир но дотук се изчерпва моята мисъл. <{POST_SNAPBACK}> старинно име, видоизменено и преосмислено от Владимер - "велик владетел" I az se kazvam taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Мамка му и програма.Позна всичко от скапания ми характер.Убит съм,чак толкова точен хороскоп не бях срещал.Ако се чуди някой как познава в кой град си роден само по ЕГН-ами част от последните 4 цифри на ЕГН-то означават града.Обаче е убиец програмата.И е гот,че има адски много имена какво означават Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Мамка му и програма.Позна всичко от скапания ми характер.Убит съм,чак толкова точен хороскоп не бях срещал.Ако се чуди някой как познава в кой град си роден само по ЕГН-ами част от последните 4 цифри на ЕГН-то означават града.Обаче е убиец програмата.И е гот,че има адски много имена какво означават <{POST_SNAPBACK}> Mi tam kadeto pi6e deviz poznali go? Kaza mi 4e sam dobyr saprug,tva za men e obida mlad sam o6te ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Незнам но при мен не бачка...дава ми невалидна дата .Но най-накрая разбрах какво означава Стоян. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Аз само не разбрах как на Agarvaen и Teddy-King са им познали какво следват ? Не виждам къде го пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Аз само не разбрах как на Agarvaen и Teddy-King са им познали какво следват ? Не виждам къде го пише <{POST_SNAPBACK}> Пише различни неща за всеки. И не се казва точно ти ще следваш еди какво си, а какви наклонност имаш и с какво (ще) се занимаваш. Освен това има и графа професии. А следването води до професия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.