fon_tomov Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Ima li niakoi, koito da znae kade se prodava takova zivotno, kato rezervna chast, zashtoto moia se e razbil i shumi kato bancig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 ще питам и ще ти кажа вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 I moq beshe taka ama dobre 4e mi e oshte v garantciq i mi go upravixa,ako ne ti e v garantciq neznam ama naistina toq shum deto ventilatora go izdava ne se turpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 19, 2003 Author Share Posted May 19, 2003 Ne e v garancia mai. Kazaha mi edin magazin deto prodavali takiva. Posled ste ida da vidia kakvo imat i da si kupia che me poburka tva neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Pi4 proveri na ul.Canko Dustabanov"9A tel-032-62-84-40,GSM-088-969-280 tam e pulno s takiva raboti tva e sklad na edro i drebno i po evtino.Ima oshte mesta gr.Plovdiv ul Filip Makedonski 29,Ofis 306 tel 431826,GSM 088 238693 ot tva mqsto as si kupix moito PC tam upravqt computri i takiva raboti kato tvoq problem e trqq da imash pari.A drugoto mqsto e na ul.Gladston Magazin "RESET" vsi4kite tezi mesta deto ti gi izbroix sa v gr.PLOVDIV.Uspex,dano da sum ti pomognal Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 A pi4 zabravix da ti napisha na saita toq magazin deto e na ul Canko Dustabanov www.dinoeL.com vij go moje da ti posluji ama po dobre poobikoli tezi mesta dato gi izbroix Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 19, 2003 Author Share Posted May 19, 2003 Blagodaria mnogo na vsichki, koito se opitaha da pomognat. Veche resih problema po slednia nachin: Kupih si edn ventilator Cooler Master sas radiator i go zalepih za chipa na videoto. Sega e tiho i spokoino, a az sam mnogo dovolen. Blagodaria ose vednuz na vsichki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 Ve4e tixo li raboti ma6inata Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 21, 2003 Author Share Posted May 21, 2003 Sega e drugo. Niama go onova buchene. Vse-edno se beshe zavriala niakakva pregraknala kotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Moje6e prosto da otvori6 ventiklitora i da go smaje6, no imal si pari bol dal si ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 26, 2003 Author Share Posted May 26, 2003 Kogato stava vapros za ventilator sas vtulki, a ne sas sachmi, koito osven vsichko e razbit do bezbozie, smazveneto ne mu pomogna. Inache tova e prvoto, koeto pravia v takiva sluchai, no uvi, niamashe efekt v sluchaia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.