weasel Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 Що бе пич... юркам те, бе пич ; и аз участвах в ТНТМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 jalko 4e as niamam takiva spomeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 A we ne se izxvarlqite we Bai vi Tosho pod moe komandvane beshe za si4ko me pitashe. Edin den sha xodi na kino i me pita koq vratovrazka da si sloji koq riza pove4e mu otiva i takiva rabori. Vie tokato ste uchastvali v TNTM-ta az sam opravliaval stranata koi mislite svali Toshko ot vlasta i sloji Jelev, pak Az. Taka 4e v kraq na kraishtata az sam nai-golemia pi4 tuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 20, 2003 Author Share Posted May 20, 2003 A we ne se izxvarlqite we Bai vi Tosho pod moe komandvane beshe za si4ko me pitashe. Edin den sha xodi na kino i me pita koq vratovrazka da si sloji koq riza pove4e mu otiva i takiva rabori. Vie tokato ste uchastvali v TNTM-ta az sam opravliaval stranata koi mislite svali Toshko ot vlasta i sloji Jelev, pak Az. Taka 4e v kraq na kraishtata az sam nai-golemia pi4 tuka. Sega ako kaje6, 4e si dokaral i Tzaria ot Madrid basi skasa me ot smiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 Az mu kazax da ne idva che shte stane po-zle ama toi ne me poslusha nali e inat takav pak i nemojesh da go razubedish nali ne govori mnogo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.