Marvin Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ами, добри са си мониторите, и наистина, ако някой си търси свястна 15-ка, предложението е добро. Видях ги, и наистина работят добре, само че, на мен ми трябваше просто приличен монитор, за не повече от 20 лева. Тези са просто перфектни, и затова казах на PePfx, че няма да го изнудвам да ми сваля цената. Не, че няма да съм доволен, ако се сдобия с перфектно мониторче за 20 лева, ама прецених, че няма да е редно, ако ми го даде на такава цена, затова му казах, че не търся такова нещо! Наистина, PePfx малко е прекалил, като е писал в заглавието, че продава евтини монитори! Не са евтини, а хубави! А, хубаво мониторче за тези пари, пак си е евтинко, ама е малко подвеждащо. То, и Ферари за 10 000 лева си е евтинийка, ама нито някой ще ми го даде за толкова, нито аз имам толкова пари на куп! Надявам се, че се получи подходяща аналогия! Успех на PePfx с продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Знам ли, да кажеш за 15 инча (и то предполагам изцъклени), че са перфектни... Аз лично бих предпочел да дам някой лев отгоре и да взема нещо свястно, но от друга страна, ако на някой му трябват точно такъв монитор то тогава цената е приемлива (а ако са и плоски....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 Ами, добри са си мониторите, и наистина, ако някой си търси свястна 15-ка, предложението е добро. Видях ги, и наистина работят добре, само че, на мен ми трябваше просто приличен монитор, за не повече от 20 лева. Тези са просто перфектни, и затова казах на PePfx, че няма да го изнудвам да ми сваля цената. Не, че няма да съм доволен, ако се сдобия с перфектно мониторче за 20 лева, ама прецених, че няма да е редно, ако ми го даде на такава цена, затова му казах, че не търся такова нещо!Наистина, PePfx малко е прекалил, като е писал в заглавието, че продава евтини монитори! Не са евтини, а хубави! А, хубаво мониторче за тези пари, пак си е евтинко, ама е малко подвеждащо. То, и Ферари за 10 000 лева си е евтинийка, ама нито някой ще ми го даде за толкова, нито аз имам толкова пари на куп! Надявам се, че се получи подходяща аналогия! Успех на PePfx с продажбата! <{POST_SNAPBACK}> Eto vijdate kakva e situaciyata ako beha defectni da gi dam eftino ama te si ba4kat normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.