Grimjaur Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Ми аз съм с лицензиран Win98,ама той пак си е боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 аз пари за глупости не давам <{POST_SNAPBACK}> I az i nikoga niama da dam.V evropeiskia shte se zategne samo za firmite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 По принцип нямам нищо против да си закупя софтуер-а с който си изкарвам парите. ОБАЧЕ, докато в България интелектуалния труд е по-ефтин от физическия, това няма как да стане. Докато клиентите казват "Ей там на компютъра, за 1 мин става..." просто няма от къде да дойдат тия пари....По темата...искам ама няма :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Нямам нито един лicenziran софтуер EDIT: Оппс излъгyх на лаптопа XP-то е лицензирано и то не по мое велание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 аз пари за глупости не давам <{POST_SNAPBACK}> Тогава недей да използваш windows! Според твоите думи той е глупост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Тогава недей да използваш windows! Според твоите думи той е глупост. <{POST_SNAPBACK}> офтопик: ама не съм дал пари за него. и с удоволствие бих го махнал но линукса не ми допадаособено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Именно - при липса на алтернатива, нямаме избор. И демокрацията е една ужасна, отвратителна форма на управление, но за съжаление все още няма измислена по-добра... И аз с удоволствие бих махнал windows-а...ама какво да си сложа на негово място? Linux? Merci! А освен това linux също не е без пари! Той е безплатен за некомерсиални цели!!! Иначе си се плаща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Аз пък като си купувах компа от Прософт,ми казаха на уше:Искате го с пиратски вин,нали?Познайте аз кво отговорих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 "Az polzvam samo legaliziran software vyob6te vsqkykyv za6toto sym edin zagubenqk i davam za vsi4ko pari." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Абе като се замисля и нортона ми е легален,защото ми е като бонус в сд-то с драйверите на пс-то Ама що не е инсталиран от мен-аз откъде да знам какув ми е уиндоус-а?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Trqbva da sam bolemn mozak za da polzvam v BG licenziran software!!Za tva si karam na piratski kopiq i tva e!!!Da jivee warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 А освен това linux също не е без пари! Той е безплатен за некомерсиални цели!!! Иначе си се плаща. Плаща се ако си купиш поддръжка от някоя фирма. Линукс е напълно безплатен и никои неможе да ти иска пари за него. Това обаче е друга тема. Ако искаш ще ти обясня по подробно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Що бе може и такива балъци дето да купуват да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Ако искаш ще ти обясня по подробно. <{POST_SNAPBACK}> Би ми било интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 между другото имам оригинален лиценциран Win98 i WinME аобаче сега съм с XP и той си е пирате .. <{POST_SNAPBACK}> И аз така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Ба,то и аз не давам пари за Software!Ако взема да плащам за всяка програма която ползвам то няма преплащане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 И аз съм от най-"легалните" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Някой ако отговори ДА или е Linux юзър или е лъжец. Анкета, със 100% ясен отговор. Dreamer, не е точно така, поне не с всички. На мен лично ми натресоха служебно няколко стотин лиценза за WinXP и OfficeXP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 На мен лично ми натресоха служебно няколко стотин лиценза за WinXP и OfficeXP <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно същата история.Ама у нас - пиратките рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Az na rabota sum s licenziran 98..ne che bugva po-malko ama show da stava ..ina4e qko piratstvane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Az sum s originalen key i windows.. 6tot gi vzeh ot zalata pod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 moje i na lunata da idem i pak shte sme si nelegalni - da ne zemat da ni hodqt po domoveto da mi sledi za kakyv software imam - ot de na kyde shte znae che imam PC- malko naglo a az kato za pred sveta imam PC na Linux - i mnogo obicham onq admin ot Ek da me pita zashto PC-to ti ne mi vryshta pinga ? Mogat da pochakat s zaplata 100-200 euro da si kupq win deto e tam nqkyde Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Пари бих дал единствено за някоя игра в момента.. А между другото днес един приятел си взе лаптоп от Стемо и там му казаха, че за вбъдеще Микрософт щяли да отдават продуктите си за ползване за определен период от време - примерно плащаш си за да ползваш офис за 1 година. Не можах да повярвам на ушите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Пари бих дал единствено за някоя игра в момента.. А между другото днес един приятел си взе лаптоп от Стемо и там му казаха, че за вбъдеще Микрософт щяли да отдават продуктите си за ползване за определен период от време - примерно плащаш си за да ползваш офис за 1 година. Не можах да повярвам на ушите си Не те е излъгал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Всичкия софтоер ми е "легален" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.