JDFU Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Otgovorete be hora! Syshto taka bih iskal da razbera dali ste mislili kvo shte stane sled kato vleznem v EU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Някой ако отговори ДА или е Linux юзър или е лъжец. Анкета, със 100% ясен отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Emi az sym Linux user Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Еми значи Linux или Windows ползвате. Така поне ще има някакъв смисъл анкетата, за разлика от сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 между другото имам оригинален лиценциран Win98 i WinME аобаче сега съм с XP и той си е пирате .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ти да не си агент на Microsoft? Естествено че НЕ. Легален Windows в България ползват само големите фирми. Desкtop юзърите всички са пирати Ама ако си от Майкрософт - отричам до дупка, тва някви гадни хакери са ми влезли с ника във форума и са писали разни работи от мое име, аз до компютър не съм припарвал, а и да съм, не него Windows няма, аз под ДОС си бачкам, филмите и игрите под ДОС знаеш ли как вървят, хвърчат направо и т.н. и т.н. /offtopic: Някой освен мен да е забелязал, че на лявата билетна каса на автогара Юг на компютъра на лелката, която продава билети има стикер с регистрационния номер на Win '98 SE, който е обърнат към гишето, т.е. с лице към народа? Еб*хти секретността, по-голяма гавра от това не бях виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Ти да не си агент на Microsoft? <{POST_SNAPBACK}> Da we...ei sq she vi iztrebq do krak pirati mrysni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 nqmasmisal ot komentar edva li nqkoi q izpolzva legalno osobeno XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 s WinXP sam i estestfeno s btw ko she stane kat vleznem f EU she ni zadaljat da si kupim licenziran Win li Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 btw ko she stane kat vleznem f EU she ni zadaljat da si kupim licenziran Win li <{POST_SNAPBACK}> ot de da znam. nali za tva pitam vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 s WinXP sam i estestfeno s btw ko she stane kat vleznem f EU she ni zadaljat da si kupim licenziran Win li Ба... в EU също има яко варез. Да не би някой да тръгне да обикаля из къщите :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 98se mi e legalen , Linuksa , XP-to i 2003(v bydeshte) - ne , i nyama i da byde 500 $ sym dal na MS , tuy shte im e ot mene Da jivee Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 За момент си помислих че е поредната MuFFi тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Само легалния софтуер , а така давайте здраво наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Само в офиса ми е легален нямаше как трябваше да си го купя ина че на всичките ми останали машини абсолютно FREE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Моя win98SE е легален както и Corel-а. Мисля фирмата ни не е толкова голяма и пак е с легален софтуер. Причината естествено се крие във факта, че преди години доброжелатели ни пратиха НСБОП и си имахме неприятности. Нали знаете правят хайки от време на време плашат по вестниците с белезници - помните я сигурно тази реклама?! Когато си вадиш хляба с това нещо мисля не е проблем да платиш поне операционната система и някои малки приложения. Поне като ти дойдат на гости онези с маските ще имаш какво да показваш. Колкото до изказването да Dreamer - мисля то важи само за домашните потребители не и за фирмените като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Моя уиндоус ХР е изтеглен от warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Някой ако отговори ДА или е Linux юзър или е лъжец. Анкета, със 100% ясен отговор. <{POST_SNAPBACK}> Пропускаш факта, че повечето маркови и преносими компютри се продават с M$ Win и така вече си легален А и е рисковано в офис да работиш с нелицензирани програми и ОС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 естествено че е нелицензиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 не съм агент просто WinMe-то ми го дадоха барабар с един лаптоп,лицензирано всичко .. а пък Win98 ми го подари един пприятел от щатите много отдавна .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Когато си купих pc-то ми го донесоха с Екс Пи и не мога да знам дали е било легално ..преинсталира ми го от 1 познат(пак незнам дали е ) Но катго му дойде времето ще си купя един iMac и ще съм патрон (или ще си платя за Windows-а) Малко по-малко всичко започвам да си го ,плащам-вече си купувам БГ музиката от дир.бг,планирам другата година да си купя и антивирусната програма...след това-кой знае-може и на Windows-а да му дойде времето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 не съм агент просто WinMe-то ми го дадоха барабар с един лаптоп,лицензирано всичко .. а пък Win98 ми го подари един пприятел от щатите много отдавна .. <{POST_SNAPBACK}> Което не прави легално ползването нито на единия, нито на другия уин! EDIT: Zyntherius, не се притеснявай итвоят е незаконен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 аз пари за глупости не давам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 И аз като повечето хора тук съм с нелегален софуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Да да да легален съм Windows XP Professional Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.