plameni Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Съвети към пътуващите във Франция:Ако ви спре пътна полиция и нямате жълта, светлоотразителна жилетка - ще ви глобят.Ако имате - ще ви арестуват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Питат ме, мога ли да вдигна 100 от лежанка? Естествено! Даже много повече! Как мислите, че ставам сутрин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Най-хубавите неща в живота ви правят или дебели, или пияни, или бременни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Ъм, кои точно хубави неща ще ме направят бременен? Да знам да се пазя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Ъм, кои точно хубави неща ще ме направят бременен? Да знам да се пазя Такива едни трибуквени... от най-хубавите То ако ме пита така закачливо жена (че вицът е предназначен за нежната половина на човечеството), да отворя приказката, ама сега няма как Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Що, бе!? Пробвай се... И без това е дългокос русокоско, хем и брада няма много П.п. И за нежен дори може да мине..., зависи от към къде го погледнеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 От месец и нещо не съм се бръснал И макар и да не ми е никак гъста четината, надали си пада по победителки в Евровгъзия И макар и да признавам, че не съм проверявал, изпитвам сериозни съмнения в плодовитостта си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Глей какви нахални чайки https://rutube.ru/video/1ae58ce5cfe180c6f7d75c8cf337c66a/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Смъртта почукала на една врата настойчиво. Отворил ѝ Чък Норис: - Какво искаш? Смъртта за малко се ослушала и запяла: - Ой, Коледо, мой Коледо.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 (edited) - Ало, техническата поддръжка ли е? - Да. - Кажете ми моля, как да си свържа таблета с телевизора, за да гледам филми? - Телевизора ви каква марка е? - "Рубин". - С тиксо го залепете в центъра на екрана и гледайте!!! Edited December 24, 2018 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 На Коледа стават чудеса... и после ги изплащаш две години на равни вноски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 - И тя ми вика: "Искаш ли да бъдем само приятели?!" - А ти? - Ами аз и казах: "Супер! То и в приятелски мачове се вкарват голове." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Майката на еврейската Червена шапчица събира кошничка за бабата, и заръчва: -Като стигнеш при Баба, тя ще започне да се вайка, че на виж - зима идва, покрива тече, крана не се затваря, дърва няма, парите свършват. Обаче ти няма да я слушаш и ще държиш на своето: Соленките по 5, сладките по 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Когато нямаш пари, всичко ти е скъпо. Същото е и когато нямаш акъл, всичко ти е тъпо... или трудно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Тате, тате... От какво са направени облаците? От сървъри. момчето ми. Предимно под Линукс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Японец разглеждал руски камион и споделил със свой познат: Какво ли няма да измислят тия руснаци, само и само да не правят пътища. Неопитните гъбари често вечерят, но рядко закусват. (из "Ръководство по клинична токсикология") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 7 hours ago, w00x said: Какъв е смисъла от по-мощните и скъпи прахосмукачки тогава? Защо хората купуват Dyson, вместо да вземат един робот, който дори да си чисти вместо тях? Кучето се изсра на пода в хола. Иззад ъгъла се появи прахосмукачката-робот, и докато не го разнесе из целия апартамент, не миряса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 - Свърши ли? - Да. - В мен ли? - Да. - Ами ако забременея? - Няма начин, Гоше, няма! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Бирата е божествена напитка! Доставя ти удоволствие и когато влиза, и когато излиза. Факт!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Мъж, който си пада само по жени вече се нарича ретро-сексуален. Бъди ретро, остани мъж! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 - Пич, а Вторият закон на Нютона знаеш ли го? - А бе, пич, от какъв зор да го знам, аз съм студент по физика, не уча за адвокат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 (edited) търсят се програмисти https://www.bg-mamma.com/?topic=1097074 Edited February 25, 2019 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 54 minutes ago, UzITo said: търсят се програмисти https://www.bg-mamma.com/?topic=1097074 Хахахахах не очквах. Коментарите са златни, а съм на 2ра страница :ДДДД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Тоя линк ако мога бих го разпратил по всички вестници и телевизии, за да го публукуват. Едновременно рева от смях и си удрям главата в бюрото. Не може да има такива олигофрени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts