instinct Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Чернобилска мъдрост - хубавите прасета ябълки ги ядат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 (edited) Немското метро било наводнено след ТРИ ДНИ дъжд. Ако у нас бе валяло три дни, Северна Македония щеше да има излаз на Черно море. :D :D :D :D :D :D Edited June 19, 2018 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 - Жена ми ми даде едни хапчета, дето убивали желанието за пиене. - Верно ли? - Да, бе... Та пих без желание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Санкциите срещу Русия продължават с нечувани средства! Всички западноевропейци масово напускат световното по футбол... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Ако фирма, търсеща да наеме служители, позиционира себе си като "семейство", най-вероятно, вместо да плащат, се канят да ви изчукат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Обява във вестник: "Мъж 40 години търси секс" Седя и се чудя - пропуснати запетаи или голяма трагедия?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 "Ако има гуми или цици, ще ти създава проблеми!" - Лао Дзъ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Влиза ми тя в колата и вика: -Много мирише тука ве! -Ми 150 коня ма. Ти кво искаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Три неща,които не са съществували при предишният полуфинал на Англия: 1.YouTube 2.Facebook 3.Хърватия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Въпрос за 5000 лева:В Лихтенщайн по принцип не играят футбол, защото ако ритнат по-силно топката, тя ще падне в:А. - АвстрияБ. - ШвейцарияВ. - Река РейнГ. - Вратата на "Левски" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 -Мъжът ми напоследък не иска да ме е*е-Що ? - Ми имал 200 кила вино и не му се занимавало с глупости..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Опитах и с ракия, и с уиски, и с коняк, обаче тя изобщо не се разхубавяваше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 В Лихтенщайн по принцип не играят футбол, защото ако ритнат по-силно топката, тя ще падне в: Австрия, Швейцария, река Рейн или вратата на "Левски" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 "Лаг е, когато Stasio не погледне 2 поста над неговия." Въпрос за 5000 лева:В Лихтенщайн по принцип не играят футбол, защото ако ритнат по-силно топката, тя ще падне в:А. - АвстрияБ. - ШвейцарияВ. - Река РейнГ. - Вратата на "Левски" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 "Лаг е, когато Stasio не погледне 2 поста над неговия." Оффффф... Днес цял ден си мисля, че някъде го бях чел, но не можех да си спомня къде Явно е било 2 поста над моя ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 - Тате, ще се женя! - И коя е избраницата, сине? - Мимето, на Иван щерката... - Оо не, не нея, знаеш ли... Добре! Ще си призная - като млад съгреших, накратко, тя е твоя сестра... - Тогава Веска, от другия вход!? - Нее, и тя ти е сестра. - А Валя? Тази от осмия етаж.. - Не, не, тя също. Изведнъж се чува гласа на майката: - Взимай, сине, която и да е от всичките. И аз съгреших, така че, ти не си от него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Свети Петър към новопристигналите:- Здравейте. Това е Рая. Тук няма работа, няма заплати...- Баси, ние сме във Видин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 И тя ме гледа в очите и ме пита с надежда:- Абе наличието на лубрикант значи ли, че има химия между нас? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 - Кои са ти любимите комици? - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Корнелия Нинова, Волен Сидеров и други.... - Добре, ами Чарли Чаплин, Луи дьо Финес, Апостол Карамитев? - Не! Това са актьори, при това - велики. А, горните са комици... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Не отлагайте за утре това, което можете да свършите днес. Утре може да го забранят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 (edited) По темата "Търговски регистър": Търговският регистър сигурно вече го има в замундата. --- Какво е "Усилена защита от хакерски атаки" на търговския регистър? Полицай със зареден пистолет пази гейтуейя. --- Забавянето с фиксването на търговския регистър е заради липсата на по-големи флопита. --- "Може ли някой да хакне брачния регистър, a след него кредитния..., може и в обратен ред." --- - Ти си като търговският регистър! - Толкова важен ли? - Не, толкова загубен. --- От "Български Пощи" дариха две тетрадки за бекъп на търговския регистър... Edited August 16, 2018 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 Ако си мислиш, че жените са по-слабият пол, значи никога не си виждал как жена разкъсва кашон с доставка от Fashiondays пред офис на Speedy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 На родителската среща Иванчо доведе цялата улица, защото майка е не тази, която те е родила, а тази, която те е възпитала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Вицът е стар, но е готин - ще го пейстна като картинка, че не ми дава да копирам текста... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 100 000 румънци излязоха на протест срещу корупцията. Можеше и при нас да е така, но откъде да намерим толкова румънци? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts