jojo Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Мъж се прибира пиян от работа. На следващия ден не помни нищо, а намира бележка: "Миличко, кафето е готово, направила съм ти любимата закуска". Мъжът се чуди какво става и пита детето: - Абе, какво става тук? - Еми, тате, снощи се прибра и падна. Мама посегна да ти помогне, а ти й каза: "Махни се, кучко, женен съм!" Иванчо се прибира от училище. И баща му вика: - Иванчо иди в на сестра си стаята и ми донеси чехлите. Той влиза в стаята на сестра си и кво да види -две красиви момичета.... Иванчо им вика: - А пък тате каза да ви е*а и двете.!!! Сестра му потресена възкликнала: - Иванчо как може така да говориш на приятелките ми..? А той остроумно и казъл: - Искаш ли да питаме тате ? Тя се съгласила... Иванчо отваря вратата и вика: - Татеее едната ли ? - И двете бе простак !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 - Къде отиваш, бе Гошо? - На психиатър. - Защо, какво ти е? - Да го питам защо откакто излязох от затвора все ми се ходи на гинеколог. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Какво е общото между баницата и секса? И за двете се искат добри яйца и яка точилка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Новините в Скопие:"Двама македонци на полуфиналот на Вимбелдон." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Защо никой не може да набие циганчето от 1 "а" клас? Защото баща му е от 7 "б" клас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Нова клетва към мъж:Всяка да ти дава, ама да ти не става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Попитали радио Ереван: - Кой е най-добрият астронавт на света? Без да се замислят от радиото отговорили: - Сандра Бълок! Тя е единственият оцелял след сблъсъка на сувалка с отломки и успяла да хване на стоп до Земята руски и китайски спътник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 - Жена, ако спечеля от тото-то, какво ще направиш?- Ще ти взема половината пари и ще те напусна.- Супер, ударих тройка - ето ти един лев, заминавай.----------------------------------------------------------------Ставайки в 3 часа посред нощ да пикая,в кухнята заварих жената да пази диета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Младо семейство е в кухнята. Мъжът пита: - Скъпа, какво кафе предпочиташ да ти направя? - започнал той - Бих искала да е силно, но меко, нежно, но пък стремглаво да обърне моя вътрешен свят с краката нагоре, да открие за мен изкушенията в този свят и да донесе нови усещания... - отговорила загадъчно съпругата. Мъжът се почесал по главата: - Така както ми го описа, се чудя дали да не ти сипя една ракия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 - Докторе, защо таблетките имат цепка по средата? - Защото, ако откажеш да ги пиеш ще ти ги завинтим отзад с отвертката! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Интервю за работа- Ниво на английски?- Отлично.- Знаете ли какво означава allow?- Да- Използвайте го в изречение.- Allow, кой е на телефона?- Благодаря, Ще се свържем с вас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Жена при лекар: - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката. - Между кои по-точно? - Между палците... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 (edited) Бразилците след мача гледаха като софианец без каско ~~~~~~~~ Опитайте ново разтворимо кафе в Германия - "Нова Бразилия - Седем в Едно - неочаквано добра комбинация!!! ~~~~~~~~ SMS oт бразилец: От 2 дни не съм излизал от спалнята, защото немската ми овчарка стои пред вратата и като я отворя започва да ми се смее ~~~~~~~~ Жената на треньора на Бразилия го буди сутринта: - Фелипе, ставай, стана осем. - Как осем, не бяха ли седем?!?! ~~~~~~~~ - Ще ме уредиш ли с тази мацка. - Тя си има гадже... - Е то и бразилците си имат вратар. ~~~~~~~~ Иииии рикошет, а топката не влиза във вратата..... егати изненадата! (наш w00x) ~~~~~~~~ Разликата между Снежанка и Бразилия е, че Снежанка е имала извинение - била е заспала когато са влезли седемте. ~~~~~~~~ "В Бразилия се успокояват с думите - Е, поне не сме загубили две световни войни." ~~~~~~~~ Германия играе все едно Бразилия им дължи нещо от войната >> реплика: Това не е мач, това е блицкриг ~~~~~~~~ Считано от днес, с указ на президента Дилма на територията на Бразилия се забраняват следните литературни и кино творби: "Снежанка и 7 - те джуджета" "Вълкът и 7 - те козлета" "7 - те самурая" "Великолепната седморка" "Седморката на Блейк" "Седем невести за седмина братя" "Седем" "7 години в Тибет" "Тигърът на 7 - те морета" ~~~~~~~~ Brazil can still win if they catch the golden snitch though... Edited July 10, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 "Cъстезание по бързостихопис! До оспорван финал достигат овчар и пастор. Задачата е да композират стихотворение, завършващо на "Тимбукту". След 44 секунди двамата финишират едновременно. Стихотворението на пастора звучи първо: I was a priest for all my life. I had no children and no wife. I read the bible through and through, to all my way to Timbooktu. Публиката е развълнувана - кахърни забрадени девици бършат носовете мокри. Журито удивено плаче… аз също! Идва, обаче, ред на стихчето на овчаря-поет. Всички затаяват дъх: When Tim and I to Brisbane went, We met three ladies cheap to rent. As they were three, and we were two, I booked one, and Tim booked two." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Майката получава подарък от съпруга си много хубава рокля. Детето пита:- Мамо, какъв е този плат?- Това е коприна, Иванчо!- Това, дето се получава от един малък червей ли?- Не говори така за баща си!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 - Госпожице, да Ви поканя на закуска?- Не ям нощно време.- Да отидем на кино?- Имам си торенти.- Заповядайте у нас да погледаме телевизор..- Изхвърлих си телевизора преди три години - няма какво да се гледа.- Амии имам много снимки, да ги разгледаме заедно?- Да гледам разни непознати, благодаря..- А може ли да ми подскажете какво обичате...- Аз обичам секса, но изглежда Вас това малко Ви интересува...Затова понякога просто трябва да попиташ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Ловът - това е вид спорт! Особено, когато куршумите са свършили, а ранената дива свиня е още жива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Турска рулетка: Шестима голи мъже, подредени в кръг, си подхвърлят мокър сапун. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Обява в пернишки вестник: "Търся разбрана жена - да схваща от първия шамар..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Правителството взе решение, депозитите в КТБ да бъдат изплатени в биткойни и ебанкойни, на базата на общоизвестния, едноименен принцип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 (edited) Жена към мъжа си: - Скъпи, ти делиш децата, и едното го обичаш повече! - Абсурд! Кое..? Гошко или дебелото? - Скъпи, кажи ми нещо, с което да се почувствам истинска жена! - Не можеш да паркираш. Edited July 23, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Тя беше толкова самотна ,че си бръснеше само единия крак за да има усещането ,че спи до мъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 В аптеката: -Имате ли активен въглен? -Не, имаме неактивен. Може да го активирате с SMS на кратък номер 1234! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 -Виж,аз съм еднорог. -Боже,Сотире,веднага си обуй гащите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 из безумния гениталий Сиромахов "Пенисът ми влезе в книгата на рекордите Гинес! После ме изгониха от книжарницата." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts